Hoppa till innehåll
https://www.Reservdelar24.SE


All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Nils l

  Projekt 218 mashburn bee sako l46

  Jag har ju haft några 22k hornet i ca tjugo års tid och har nu en 221 rem fb. De har varit 1:14 allihopa. Vanliga blyspetsar och 50 grains v max har fungerat fint men plastspetskulor tyngre än det har visat vältningstendenser. Men om man vill mängdskjuta så är det enklare att hitta snorbilliga 55 grainare än något annat. Inte sagt att det inte kommer att funka i din. Lycka till med bygget!
 3. MattiasN

  Eberlestock ryggsäckar, till riktigt bra pris!

  Även byten är intressanta. Kom med förslag.
 4. 63-63,5mm. Har inget bra stopp på borrstativet.
 5. Hur lång gjorde du patronen ?
 6. Dr Krall

  Normas nya noslerkopia

  Sen är väl E-tip och GMX i.o.f av gulmetall, medan Ecostrike är av ren koppar, men med nickelplätering (vilket skiljer ut den från den stora helkopparproducenten Barnes). Så att vara fullständiga copycat's kanske man inte kan beslå Norma med ändå. Men Tipstrike vill jag ändå hävda är en nära nog kopia av SST.
 7. Today
 8. Dr Krall

  Normas nya noslerkopia

  I.o.f verkar Bondstrike ganska blöt trots bondning. Mer så än t.ex Interbond. Mer lik Accubond där kanske, som ju också är förhållandevis initialblöt och släpper en del bly trots bondning. Kan bli en intressant hundförar- och drevjaktskula.
 9. Dr Krall

  Normas nya noslerkopia

  Eller GMX, SST och Interbond, för den delen. Ja det är inte direkt banbrytande nyheter från Norma 😅😜
 10. karelsk blandning

  Hittade min älsklingskniv!

  Finns det fler bilder på dom knivarna?
 11. karelsk blandning

  Normas nya noslerkopia

  Interbond finns ju också som liknande och fungerar bra. Få se vad priset för kulorna kommer ligga på när dom kommer lösa.
 12. sidelock

  Dagens rätt

  Lokala vattenbaserade delikatesser.
 13. tecno

  Dagens rätt

  Spagetti och köttfärssås. Orkar inget annat känner mig febrig och helt slut/orkeslös.
 14. sidelock

  Normas nya noslerkopia

  Efter att ha kopierat E-tip och Ballistic Tip har nu norma satt tänderna i Accubond.
 15. marcus.söderlund

  Dubbelstudsare.

  Efter sjukt mkt velande o krängt iväg plaster r93an så fick de bli en s2a i 9,3x74r som ska få tjänstgöra vid sidan av drillingen och grytpickan👍 Får se framöver vad som händer men nu är man rätt fattig😂
 16. marcus.söderlund

  Dubbelstudsare.

  Köpt👌
 17. qvarnhill

  Dagens rätt

  Hugos idag...
 18. Nja, de flesta enkeltryck kopplar om när man säkrar osäkrar...... Annars är det bara att bryta, då kopplar alla enkeltryck om..... /T
 19. ÅlandsFilip

  Projekt 218 mashburn bee sako l46

  Den fanns hemma och var billig, 1:12 var tanken, men stenroos trodde också 1:14 skulle räcka för åtminstone 50gr, hade inte tänkt mig tyngre kulor än det heller, snarare att jag gärna går ner på småbulor, lugnt laddade till sjöfågeljakt också.
 20. Nils l

  Projekt 218 mashburn bee sako l46

  Ser ut som en riktigt trevlig kaliber med lite moderna former. Den går nog att få till men varför 1:14, Du kan få problem med plastspetsar där kulan blir lång. Jag hade tagit lite tvärare för att säkert stabilisera upp till 55or.
 21. Two Smoking Barrels

  Swarovski 2.5-10×56 belyst ( nyskick )

  Inte det minsta stabilt, men iaf. ärligt Sen vart det lite fördröjning hos smeden som påverkar/flyttar fram behovet av beslut. /Chevy Chase
 22. Hipshot

  Hittade min älsklingskniv!

  Mätte orginalet nu, min kära kniv som jag inbillade mej att jag hittat när jag initiera denna galenskap.. bladet på min kniv är 10 cm.. Letade igår, hittade fan bara en kniv.. har inte en susning om vart den andra är..
 23. Anders S

  Swarovski Z6i 1-6x24, gen 2

  Bjuder 10.000:-
 24. Skånepåg

  Vilken trångborrning bör skjuta först?

  Den får du nog förklara en gång till.. varför behöver man två smällar med halv? Om det nu är matvilt så vet jag också hur det ser ut på 15 meter, men det ligger ju lite i sakens natur att andra skottet oftast går på lite längre håll..
 25. hs_merkel

  Sinclair hand-die-kit

  Tack för info! Ska fundera lite. Såg möjligheten till Compact laddning. Då min mancave blir dockrum🙄 S
 26. Måste skjuta fler ggr, men den trängre pipan spred mest o sämst. Tänkte för hög hastighet eller för mycket bly i pelaren därav större deformation och spridning. Därav min fundering om hur mycket man kan lita på kronografen. Beställer nog hem en S4n eller SiPEn och testar lite klenare laddningar. Rekylens påverkan på träffläget är ju också en intressant parameter.
 27. strävhår

  Swarovski 2.5-10×56 belyst ( nyskick )

  Stabilt. /Dr Alban
 1. Ladda mer aktiviteter
×