Hoppa till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Husqvarna 46B

  Provtryckta på 3900bar för ett max arbetstryck på 3000bar. Normala laddningar idag har max arbetstryck på 3800-4100 bar beroende på kaliber.
 3. Husqvarna 46B

  Ja det ekonomiska är jag med på, den kan lika gärna skrotas, vilket jag också förklarat för kollegan, jag betalar gärna lite extra för de andra gevären om jag slipper betala för 46an =P. Men som studsare för mindre djur med klass 2 laddningar lär den ju duga som? Vad är det för laddtryck man brukar prata om att de är konstruerade för?
 4. Blandade drillingfrågor

  Jo alla på banan noterar att de smäller högre än allt annat. Hade varit intressant med en us4 i samma patron för större flaxar.
 5. Räv 2016-2017

  Sköt en tik i natt...
 6. Blandade drillingfrågor

  Bra, för det är egentligen ingen övningspatron. Det är en fullgod jaktpatron, vilket man märker när det smäller..... T
 7. Today
 8. Ny hund

  Tror dom lär sig vilka det är idé att ligga på efter, mina blir har blivit kortare med åldern. Första året är de ivrigast, nu släpper tiken när hon blir ifrån sprungen.
 9. Husqvarna 46B

  Ekonomiskt värdelös, tryckmässigt obsolet, tveksam att montera kiksre på pga lådans härdning i kombination med det icke existerande försäljningsvärdet. Men, för den som vill kan man sätta dit klackar, piffa upp kolven och jaga med den.
 10. Blandade drillingfrågor

  Hur bra som helst då de går bra på ringduva. De tar dock choke rätt rejält så ge ripan lite avstånd.
 11. Blandade drillingfrågor

  Intressant att de går med så stora fåglar, hur tror du de skulle gå på ripa?
 12. Ny hund

  Min har jagat mycket rådjur dock heller aldrig gett sig på friskt, skadat har han dragit ner men friska har han börjat gå långsammare och långsammare på desto äldre han blir.
 13. Räv 2016-2017

  Räv nr 12 dök upp vid hönsgården för några minuter sen.. Han knyckte 4 ankor igår men nu knycker han inget mer..
 14. I går
 15. Husqvarna 46B

  Jag kommer eventuellt köpa ett sett om 3 gevär av en arbetskollega som inte alls är intresserad av jakt men har tagit hand om gevären som mellanhand. Jag har iaf nu lånat den ena av de, en Hva 46B från 1942. Min erfarenhet av 6,5 och framförallt av Husqvarna är synnerligen begränsad, vad finns det att säga om detta vapen? Den har kvartssäkring. Jag har hört att dessa vapens lådor är klena i förhållande till laddningarna i dagens 6,5 ammo, något man bör tänka på? Är geväret något att ha?
 16. BRNO ZG47 Kolvrenovering

  Wow, vilket fint arbete. Önskar att jag kunde få nätskärningen lika klar och "integrerad" i bössan som din. Riktigt fint gjort. Jag har liksom fortfarande kvar väldigt skitit eller slitet trä i nätskärningen vilket gör att den inte riktigt känns som en del av vapnet om du förstår vad jag menar. Sen fick du en otrolig Finnish på stocken måste jag säga
 17. BRNO ZG47 Kolvrenovering

  Hm, okej ska kika på det Kan även passa på att fråga hur svårt det egentligen är att demontera slutstycket? (Alltså fick nästan huvudvärk innan jag kom på hur jag skulle få ur slutstycket ur pipan...) Jag hittar gamla lingon, väääldigt gammalt vapenfett i alla hörn och kanter så känns som att det borde vara bra med en rejäl tvätt. Nått ska man ju göra medan man väntar på att oljan ska torka... är dock lite skraj för att plocka isär slutstycket. Vill ju få tillbaka allt.. Någon som känner igen sig? För er som vet kan också få förklara den puckade lösningen till lossningen av slutstycket (den lilla lådan/blanka skenan under kikaren) måste ju göra fel men fick skruva lös hela prylen liksom...
 18. Dagens rätt

  Har du ätit alla dom till middag idag???
 19. Dagens rätt

  Blev plättar idag. Stekta i plättjärn - såklart.
 20. Köp inte Butler Creek!! De har blivit totalt kass sedan de ändrade plasten. Så fort det blir lite kallt så spricker de i gångjärnet. Jag har säkert gjort sönder och fått byta minst 15 skydd. Man ledsnar. Jag kan rekommndera Vortex Defender flipp up skydd som kommer att hålla. Kolla på Astrosweden. George där kan säga exakt vilken storlek du ska ha.
 21. BRNO ZG47 Kolvrenovering

  Har testat lite olika som slutfinish, inklusive trävax.. Men det som gett allra bäst resultat är utan tvekan soloxiderad linolja (linstandolja).
 22. Browning ultra xtr?

  En fråga till vem tar upp borrning bra?
 23. Fint! Jag har mailat och frågat om exakt pris!
 24. Blandade drillingfrågor

  Det finns ett kaliber 16 sällskap i sv Skåne med, de är duktiga på att hålla uppe efterfrågan på mellankalibern...... T
 25. Browning ultra xtr?

  Tackar
 26. Tyst rävbössa

  Stod så på hemsidan. Vet ej varför.
 27. Hej, är det någon med ett Vortex Diamondback 4-12 AO som har köpt butler creek linsskydd? Eftersöker info om vilken storlek jag ska välja, är lite osäker fastän jag mätt. Funderar på storlek Eye 17 (eller 18), Objektiv 33?
 28. Browning ultra xtr?

  Nej !!! 0,50mm mindre än loppdiametern Är MOD /halv Full är ca 0,90mm med moderna mått ..
 1. Ladda mer aktiviteter
×