Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Hej! Bytte i veckan batteri för första gången i kikarsiktet sen jag köpte den ny för 5 år sedan,och på dom två högsta styrkorna på rödpricken strålar det ut nåt helt fantastiskt...(se bilden) ska det va så??? Siktet är en Meopta Meostar R1 1,5-6×42 RD
 3. Hej! Bytte i veckan batteri för första gången i kikarsiktet sen jag köpte den ny för 5 år sedan,och på dom två högsta styrkorna på rödpricken strålar det ut nåt helt fantastiskt...(se bilden) ska det va så??? Siktet är en Meopta Meostar R1 1,5-6×42 RD
 4. Hipshot

  Handla plugg..

  Kikade lite på hemsidan.. kändes inte helt övertygande, såg inga priser heller så jag skippade det. Tack för tips iaf! Beställt ngn NSI Panter bird.. ish.. 2,49 st.. 28 gr us 6. Kan alltid få tag på billig bösplugg till kajor och annat skräp så detta fick det bli. Verkar som Torsbo är helt rena på Rio, inga 28:or kvar.. Rent tragiskt!
 5. Ijahman

  Hoppas på medalj

  Det blev en bronsmedalj. 110,7 poäng. 🏆
 6. Yesterday
 7. Har har letat efter ett Le Chaumeu stövlar med dragkedja och läderfoder med rymligare skaft (vadmusklerna skall få plats) i storlek 46/47 men gått bet. Vet någon om handlare som har bra sortering av stövlar i lite större storlekar? M-98
 8. Dansken

  Ha koll på dina försäkringar inför jakten

  Svenska Jägareförbundet har IF som samarbetspartner och IF ger rabatt på premien till medlemmar i förbundet Det kan vara intressant för jägare att veta att IF har ett tak på 5000 kronor för skadade matvaror. Det blev jag varse vid senaste översvämningen: Jag hade 2 frysar fulla av viltkött, kräftor, lax etc.. samt en matkällare med saft och sylt och 2 säckar hundmat som stod i ett annat rum. Försök att ersätta det för 5000 kronor. Nu har jag bytt bolag till Länsförsäkringar som ersätter max 5000 kronor PR ENHET vid skada. Kan vara intressant för jägare att veta. Hur många av er har verkligen läst det finstilta i villkoren?
 9. Silver

  Älghundar

  Jag har bara jagat med Östlaikor, så jag kan inte svara på det.
 10. Järven

  Oryx 6,5x55

  Det vet jag folk med 9.3x62 som gör med, det blir att skära bort några köttbullar där med kan jag intyga.
 11. lindgren

  Ha koll på dina försäkringar inför jakten

  Skulle vara intressant och veta vad försäkringen från förbunden faktiskt täcker... Någon som vet?
 12. karelsk blandning

  Oryx 6,5x55

  Så är det, men det finns dom som är mer och mindre känsliga.
 13. Sako280

  Oryx 6,5x55

  alla kulor är känsliga för kvistar gäller ej bara 6,5an
 14. cooltox

  Älghundar

  Är det någon differens mellan laikorna eller ligger dom på 50-500. Om det inte är någon skillnad mellan tex väst och öst laikan på söket vad är det för skillnad på dom då? Har absolut ingen erfarenhet av laikor
 15. marcus.söderlund

  Tikka t3x varmint, triton 42 med tillbehör

  Skulle även kunna fungera med en sako quad som byte. Med 22lr pipa då. Ev med 17hmr.
 16. marcus.söderlund

  Tikka t3x, triton42 ,vortex

  Siktet borta. Bössan utan något = 8900kr. Med dämpare 11500kr. 12000kr då medföljer fästet och libellen👍
 17. wankelfåne

  Ha koll på dina försäkringar inför jakten

  Jägarförbundet har ej något skydd för vapen och lösöre. Kolla som Dansken säger att du har drulle i din hemförsäkring.
 18. karelsk blandning

  Oryx 6,5x55

  Jag är lite inne på det som är väldigt känsligt för många 6,5 ägare och det är att jag anser att det är lite för lite att skjuta med. Väldigt känslig för kvistar och om inte vinkeln är helt rätt, sen så skjuts det ofta ett eller två extra skott på älgarna för att skytten blir osäker när det inte blir någon skott reaktion. Visst älgarna dör men det ser allt annat än trevligt ut vid tillvaratagandet och många gånger har nog det att göra med det extra skottet eller den längre sträckan älgen går efter skottet.
 19. josc72

  Nosler Accubond för 9,3×62

  Inga problem. Tack ändå. Jag kommer på rak arm inte ihåg vad jag laddar Accubonden med men hade tur och hittade en laddning som skjuter bra. Så bra det nu går att utvärdera med x6 förstoring på 300 meter men fullt tillräckligt för älg. Ligger lite över på 100 mitt i på 160 och 45 cm under på 300 meter.
 20. Willek

  Husqvarna 1640

  Tack för svaren! Fick loss det hela efter en del lirkande, satt väldigt tight
 21. Hipshot

  KUIU guide pants, Sitka, Härkila dogkeeper och Kamko

  Vet inte vad du blivit av med här ovan men Härkilajackan och andra paret byxor kan jag testa.. Drar ett pm..
 22. Då jag gått ner i vikt tänkte jag att någon annan kan få nytta av dessa kläder. Se bilder för storlekar, jag vägde ca 100kg när kläderna passade, 185cm lång. 500kr per plagg ex ev frakt. Finns i Stockholm.
 23. dptrapper

  Labbe vill inte äta på morgonen

  Fy fan va hemskt 😞 Verkligen baksidan med hundägandet. Hundars liv är för kort. Varje gång jag fått ta bort en någon av mina hundar har varit när de varit som allra bäst.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...