Hoppa till innehåll
  • Vem är Online    1 Medlem, 0 Anonym, 30 Gäster (Se hela listan)

    • sexfemåtta
  • Member Statistik

    12 854
    Totalt Medlemmar
    1 881
    Flest online
    MiaS
    Senaste medlem
    MiaS
    Blev medlem
  • Forumstatistik

    50,3k
    Antal ämnen
    1,1m
    Totalt antal inlägg
  • Populära Medverkande

    Dansken

    Dansken

    105
    exabit

    exabit

    32
    kkjon

    kkjon

    27
    Hipshot

    Hipshot

    26








  • Inlägg

    • Sako280
      De är kopparkulans fel när jag har skjutit med vanliga blyspets har dom dött snabbt den går som helmantel nästan gmx kulan 6,5 duger bra till gris annars behövs ej grövre
    • PAS
      OBS! Kan innehålla spår av ironi.   Men ganska komisk ändå. /P
    • Hipshot
      Ekonomin är intressant..  Det MÅSTE gå att på allvar komma åt alla bilmålvakter. Sedan och där tror jag vi är redan måste bilar kunna plockas av klegget oavsett om det är gamla farmor som står som ägare. Är en buse kontrollerad i samma fordon mer än två gånger så måste bilen kunna omhändertas. Dels pga skulder till fogden och dels om värdet på bilen vida överstiger den angivna legala årsinkomsten. Sen är det ganska bra att som idag plocka av dem jackor, smycken, guld osv.. Det görs redan men behöver göras mera. I England får du bara köra en specifik bil om DU personligen har försäkrat fordonet. Om ngn annan försäkrar det så plockas bilen.  Där finns en hel del att göra.. Man kan till och med kika på bostäder, taxerar du noll inkomst så ska du heller inte ha en fet bostadsrätt i något lugnare område. Vi har alla adresser så det borde gå att vaska fram detta.. De som kommit upp sig en smula har ofta en förmåga att flytta lilla mamma och pappa ur de utsatta områdena. Vart kommer pengarna från dessa inköp ifrån? Kan man inte styrka en legal inkomst och ett legalt förvärv.. låt fogden ta bostaden och sälja för att reglera skulder till fogden OCH utdömda skadestånd. Köper nätverkskriminelle Kalle en flygbiljett till Dubai för hela familjen.. kancellera resan och beslagta pengarna. Äger Kalle hus i Thailand/Malaga/ where ever.. tvinga fram försäljning och beslagta pengarna.  Sen behöver man på riktigt jävla allvar se över landets bidrags system! Om Kalle och Kerstin + 14 ungjävlar bor i en 5:a i Rinkeby så kan ni ge er fan på att Kalle är skriven på annan plats för att maximera Kerstins utsatthet och därmed rätt till bidrag. Det är dagligen som patrullerna skriver på brott mot folkbokföringslagen.. Sånt måste försäkringskassan få till sig, jag vet inte hur det går till idag.
    • sexfemåtta
      Jadu.. det är bara så sorgligt att de enda som inte har nått att försvara sig med, är de som är fredliga och laglydiga. Tror inte polisen räcker till för att patrullera alla såna här farliga ställen nu, eller framöver.
    • lindgren
      Ibland känner jag mig som en fångad liberal... Vi kan konstatera att förbud fungerar sisådär... Vi kan konstatera att "tron på det sunda förnuftet" fungerar sisådär. Gissar att vi åxå kan säga att "Alla vill vårat lands bästa", är punkterat. Hårdare straff sisådär, (kostar multum, utan att få något "bättre" tillbaka) Gillar den modellen som ser till att punktmarkera pengarna som strömmar in i den brottsliga verksamheten, och spåra dom (yeah, ikow, Bitcoin etc,)...  skit i små springpojkarna, sikta djupt, och straffa dom som gör mest skada, hårdast. Men, vi har nog skapat det samhälle vi förtjänat igenom våran tro på politikernas godhet och kompetens... Och det finns nog ingen easy fix på detta... såvida vi inte  ändrar grundlagarna på ett sätt som skulle få mig till att fly landet...
    • PAS
      Ingen kritik mot enskild polis, men när inte ens polisen kan lr får försvara polisen vem ska då försvara mig eller de mina om inte jag gör det? ! Mer patrullerande polis, absolut så, tyvärr. /P
    • Mad Mike
      Fler fotpatrullerande uniformerade poliser dygnet runt är det enda som kan bryta detta. Nu lever vi dock i ett demokratiskadat land där åtgärdstiden för detta är en halv mansålder med utredningar, remisser yada yada till allt och alla, sen tillkommer politikpajkastningen och regeringsskiften på det...fler Mikael kommer skjutas under tiden. I USA finns en lag som kallas stand your ground, the right to self defence. Den är faktiskt inte helt ointressant och tydlig i när den gäller. Vi har själva skapat den miljön vi lever i och det är vi själva som kan förändra den
    • MagnusN
      Det där med att bära vapen är jag tveksam till. Visst kan det ha en preventiv verkan att skurkarna blir mindre kaxiga och benägna att ta till vapen, MEN hur skulle det bli om det lossades skott till höger och vänster när det blir konfrontation? Fler kulor som visslar runt i stadsmiljö är knappast det vi behöver. Givet den svenska hållningen till vapen så det kommer nog heller inte tillåtas under min livstid, säger min spåkula. Fler poliser proaktivt är nog grejen för att skydda medborgarna. Och domstolar som ser till att skurkarna blir ordentligt dömda. Det ska inte vara lönsamt/finnas utrymme för att vara skurk.
    • karelsk blandning
      Är det inte lite lite skjuta med om djuret lever så pass länge efter det passerat bägge bogarna?
    • Dansken
      Jag har slutat bry mig. Dom är tjyvar allihopa. Jan Emanuel och miljöpartisterna och alla skenheliga djävlar. Jag har mer än jag behöver och ska hålla så låg profil som möjligt den tid jag har kvar: jag kan ändå inte ändra på något med alla dessa korrumperade, giriga svin. 
    • karelsk blandning
      Igår var en om med sin bland vall hunds valp som är helt hyper aktiv. Finns det bokstäver för hundar har den det, garanterat. Han har vart rädd att lill laikan ska vara våldsam med valpen men jag var hämta in den från bilen. Laikan var försiktig och dom höll på länge, valpen tog fart och hängde i laikan men inget mer än att han försiktigt tryckte iväg den. Trodde dom skulle riva huset till slut. Hade det vart bättre ute hade jag släppt lös laikan så hade dom fått tjorva på ute istället. Ser lite lustigt ut när han är så pass snäll med valpen.
    • hs_merkel
      Fullkomligt exploderat!
    • Islänningen
      Det har ju varit mycket snack om att gasblocket på SFAR sitter lite snett, så det tar i handguard.  Kunde inte se detta fenomen på min bössa, men det var jä****t tight i alla fall. Så jag satte dremeln i handguarden.  Öppnade upp lite på sidorna och slipade bort material på insidan. Sen blev det Magpul FDE Cerakote på den.  Nu får jag plats med 1mm bladmått på bägge sidor om blocket.
    • exabit
      Raljerade om detta idag på Fejan Hög tid att sadla om till EU-parlamentariker.   
    • Luger6
      Det måste vara härligt att vara EU-parlamentariker! Förutom att man kan bestämma hur alla andra ska leva får man en lön på 91000kr plus skattefritt traktamente och 50 papp i månaden i rummlepengar som man inte behöver redovisa. Centerpartiets Emma Wiesner som glatt gick ut med att det skulle doneras pengar till Ukraina har tydligen köpt 250kg chokladkakor för 126000 kr med sitt eget namn på. Känns betryggande att sådana verklighetsfrånvända människor blir folkvalda representanter och att skattepengar kommer till god användning.  
    • Sako280
      Har fan blivit hur mycke vildsvin som helst på marken nu sköt en 80kg galt igår kom ut över 20grisar sambon hade 15 vid sig de va en seg gris sköt han genom bogarna såg hur han föll låg och sprattla lite va stilla sen så jag gick efter fyrhjulongen med kärra va tebax efer ca 15 min såg han levde så stack han i halsen. sköt med 6,5 creedmoor med gmx 120gr kula
    • lindgren
      Gör du det grejen i norrköping, så kommer Mjölby och Linkeboda att bli fullt igen... Många riktiga svennar som inte fattat storheten med fotboll, utan fått smak på guldhalsband och gucci
    • Dansken
      Första gången man tar in en blatteunge på stationen tar man honom in på förhör och förklarar med allvarsamt tonläge medan man tittar honom djupt i ögonen: "today was your Lucky day- punk" nästa gång vi tar dig åker din mamma hem dit hon kommer ifrån- med första flyg: hon är tydligen inte kapabel att uppfostra barn. Inga bidrag, inga pengar- no nothing. Ut med kärringen. Nu kan du gå för denna gång. Förstå att skulle förklara för släkten att man har fått mamma utvisat- tänk på hedern. Nästa gång åker pappsen (om man har någon aning om vem det är....) annars ta någon slumpmässigt vald gubbe som sitter på torget och röker under normal arbetstid.
    • lindgren
      Våldsmonopolet är satt ur spel. Riktigt surdeg, som är svår att angripa på "rätt" sätt. Om buset ska lagföras effektivt, måste vi ha platts i fängelset, och det kostar pengar, Allt, kostar pengar, och innan slutet tar man pengarna ur samma kassa, som vård,skola,försvar,och vägbyggen... och då måste någon välja.  Personligen har jag lite lessnat på debatten, och önskar att vi kunde skicka buset (oavsett bakgrund,hudfärg,musiksmak,könsidentitet,och religion) att röja minor i ukraina. Gärna redan för småbrott, och sen sopar vi med dom som vi redan vet är med i gänget som förtrupp...) 
    • HQA1640
      Står stämplat 16,0 på båda piporna
  • Ämnen

×
×
  • Skapa ny...