Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. karelsk blandning

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Min undran var hur många skott pipan gått.
 3. Mr P

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Det intressanta är hur många gånger dom är laddade. Hårt laddning brukar betyda kort livslängd.
 4. Hipshot

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Nej.. har slängt dem vartefter, tror jag kan ha en i soppåsen där nere.. kan kolla och testa. Gissningsvis runt 500 skott kanske?
 5. karelsk blandning

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Testade du kamra hylsorna som hattarna lossnade på? Har du någon koll på ungefär hur mycket du skjutit med den?
 6. Hipshot

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Oja!! Har ju en för klenkaliber, din, och en för grövre.. Satt ihop 20 pilar nu.. alla tändhattslägen grövre än 4,25 mm åkte i soporna. Lite märkligt att de är ovala (grovt överdrivet).. men fastnar knallarna så är det ju bra.
 7. exabit

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Jajamen Använt tändhattsisättaren jag skickade upp någe förresten?
 8. nuke

  Transporthjälp till Haninge....

  Ring Kiwa i Örebro, om de inte kan så borde de veta vem som kan göra det lokalt. /Markus
 9. Mr P

  Transporthjälp till Haninge....

  Det är lite känsligt med provtryckningar, åtminstone i Finland skall du ha rätt utbildning och jobba på en firma som har tillstånd att göra sådana jobb. Vår lokala brandsläckar firma får inte göra det, så det är billigare att köpa en ny släckare. @Dansken, sura brandmän ni har där. Ring och fråga efter en materialansvarig så får du kanske veta var dom provtrycker sina flaskor.
 10. Last week
 11. Hipshot

  Är hylsorna slut eller vad?!

  Hylsorna.. Har en rejäl bunt som jag återanvänder, ska seriöst mäta tändhattsläget nu. Då får man efter några stycken en koll på vilka som kan kastas direkt. Sen ska jag plocka ut en del grejer jag köpt i ammunition på gården så det bör komma nya hylsor inom kort. Kan bara inte minnas hur bössan skjuter med fabriksladdade pilar.. Vore helt jävla kass om det vore likt 223:an, jaktmatch skjuter bajs delux.. så meingslöst att bara stå och skjuta dem i backen. Knacka ur ett gäng.. tror jag skickade de kulorna till Exabit förövrigt. Nu har jag iaf listat ut vad problemet är så nu torde det fungera framöver..
 12. aasenheim

  trög Browning

  Jag kan bara instämma. Men samtidigt är det kanske här man hamnar om man köper en ”mellanklassbössa” eller vad man ska kalla det. Jag är absolut inte rädd för kvaliteten, bössan känns väldigt gedigen. Jag kommer ha kvar den av ekonomiska skäl och det lär ju bli bättre med tiden men framför allt det där med toplevern stör mig…. Jag har mest sett det på brownings bössor men å andra sidan har jag inte tittat åt så många andra märken vad det gäller nya bössor.
 13. Galne

  Transporthjälp till Haninge....

  Finns det inte en firma som servar brandsläckare och dylikt i Örebro, i Karlskrona finns en och de kan lösa allt sånt mot ersättning.
 14. aasenheim

  trög Browning

  Varför skulle det inte kunna bli lätt som en gammal bössa?, jag har känt på nya bössor som varit betydligt behagligare att bryta och med rak toplever som det ska vara. De har för vissa varit dyrare… det är det som haft tycker är kärnan i detta,, jag fattar att det inte är en topbössa. Men 20 000 är fortfarande mycket pengar och jag hade nog räknat att bössan skulle vara mer ”klar”. Det är inte nåt jätteproblem men trist när känslan saknas i grejerna.
 15. Dansken

  Transporthjälp till Haninge....

  Utkomsten av många kontakter i livet hänger på att man talar med rätt person: tidigare har jag fått flaskorna fyllda på brandstationen: mycket vänligt bemötande, en gräddtårta från Sveas Konditori kan ha varit involverad, ett handslag och "ha en bra dag" Senast jag var där och frågade var det en annan person jag talade med, och allt I stort sett omöjligt. Lite sur verkade han, inte intresserad och på frågan vart man kunde få provtryckt "hade han ingen jävla aning" Därför frågade jag @faxe som jag vet har hållit på med dykarbeten och fick tipset om stället i Haninge. Efter jag startade tråden har det öppnat sig ett par andra möjligheter som vi håller på att utreda. Får se hur det utvecklar sig.....
 16. alias

  Transporthjälp till Haninge....

  Ska en kontakt med den lokala brandstationen ses som ett hett tips eller en lågoddsare? 😉 MVH Alias
 17. Mr P

  Transporthjälp till Haninge....

  Den lokala brandstationen har också luftflaskor som skall provtryckas. Kanske du än få några tips av dom?
 18. detstorabla

  Transporthjälp till Haninge....

  Har ingen aning om dessa är bra... https://www.dykning.net/?service,58
 19. detstorabla

  Transporthjälp till Haninge....

  Kolla om du har någon dykaffär nära. De brukar ofta skicka sina kunders flaskor på provtryckning.
 20. Var det skeet de röda? De brukar vara grovt elände.. bra skit! Ken1, såg att du ringde igår. Jobbade, ringer dej senare när jag kör in till jobbet!
 21. Joacim

  GAIM Compact skytte simulator.

  😂😂😂 GAYm 😂😂😂 Nu skrattade jag så jag höll på att spy istället, men då har man iallafall kul undertiden 😉
 22. Maichel

  GAIM Compact skytte simulator.

  Dagen börjar närma sig då jag skaffar mig Gaim -utrustning Min att-göra -lista i hemmet har krympt avsevärt så nu återstår att fodra om en trappa, och att renovera en liten toalett. Sen ska jag också roa mig om kvällarna så att kristallkronorna yr.. Löjligt rolig skjutsimulator. Har skjutit både gevär och pistol och även om jag inte ens har licens på pistol så är det kul att träna! Kommer att handla hela paketet typ. @lindgren &Co, vi kan köra multiplayer, verkar svinkul /M
 23. culot

  Transporthjälp till Haninge....

  inte ens jag som bor i Haninge tycker det är kul att åka in till staden mellan broarna, men jag får väl tacka för utnämnandet att bo i Kungliga Huvudstaden Haninge ligger annars mkt bra till om man kommer ifrån dina breddgrader och du behöver INTE in i smeten och Sthlm city. Jag kan ta dem fr Södertälje till Haninge om det underlättar, dock får du fixa lite logistik med att hämta upp hemma hos mig, sedan kan jag ta dem till tälje igen där vi har bemannad butik
 24. lindgren

  GAIM Compact skytte simulator.

  Den kristna högern, har talat , (det här riktigt skoj, du "missar" (pun intended!) något!)
 25. Dansken

  Transporthjälp till Haninge....

  Nu snackar vi 👍
 26. Droggot

  GAIM Compact skytte simulator.

  Den passar mig helt ok men då är jag svensk SIS standard 176cm lång. Den passar kanske inte riktigt mig för hagel skyttet där skulle jag vilja ha en annan kolv. Detta med laggandet har jag varit i kontakt med GAIM och dom håller på och försöker med mjukvaran fixa så att det skall sluta lagga, men under tiden kan man med en gummisnodd eller något fixa till så att styrspaken och B knappen är intryckt. Men detta måste man göra efter att du startat GAIM för om du har dessa spakar/knappar intryckt innan så får du svårt att starta något alls.
 27. exabit

  GAIM Compact skytte simulator.

  Vad ska du ha för benstöd? Blir nog ingen GAYm för min del...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...