Mirva Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Någon därute som provat göra egen kaviar? Tror ni det går att göra på rom från aborre? Recept? Quote
ozzian Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Bra fråga, men vad innehåller en kaviar egentligen? Jo rom vet jag men vad mer? Quote
lsjonsson Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 http://www.kokaihop.se/recept/kaviar https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=sv&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&cp=11&gs_id=u&xhr=t&q=egen+kaviar&es_nrs=true&pf=p&sclient=psy-ab&oq=egen+kaviar&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.bGE&fp=f7a471354184ca34&ion=1&biw=1680&bih=830 Quote
Skogstrollet Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 "Upprepa proceduren 1012 gånger..."Tror jag håller mig till kalles kaviar Quote
don corleone Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Största problemet med att tillreda rom,alt.kaviar,är att rensa rommen från romsäcken och därtill hörande hinnor och tvätta den,arbetskrävande i allra högsta grad! Quote
lsjonsson Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Största problemet med att tillreda rom,alt.kaviar,är att rensa rommen från romsäcken och därtill hörande hinnor och tvätta den,arbetskrävande i allra högsta grad! Vi kan ju proceduren delvis när vi gör Kalix löjrom som är en delikatess för vissa medan andra äter den som smörgåspålägg på knäckbrödskiva. http://sv.wikipedia.org/wiki/Kalixl%C3%B6jrom 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.