Jump to content

Recommended Posts

Posted

Någon därute som provat göra egen kaviar? Tror ni det går att göra på rom från aborre? Recept?

Posted

Bra fråga, men vad innehåller en kaviar egentligen?

Jo rom vet jag men vad mer?

Posted

"Upprepa proceduren 1012 gånger..."
Tror jag håller mig till kalles kaviar  :tongue:
 

Posted

Största problemet med att tillreda rom,alt.kaviar,är att rensa rommen från romsäcken och därtill hörande hinnor och tvätta den,arbetskrävande i allra högsta grad! :thumbsup: :yes:

Posted

Största problemet med att tillreda rom,alt.kaviar,är att rensa rommen från romsäcken och därtill hörande hinnor och tvätta den,arbetskrävande i allra högsta grad! :thumbsup::yes:

 

Vi kan ju proceduren delvis när vi gör Kalix löjrom som är en delikatess för vissa medan andra äter den som smörgåspålägg på knäckbrödskiva. :thumbsup:  :yes:  :whistling:  :lol:  B)  :P

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kalixl%C3%B6jrom

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.








×
×
  • Create New...