Älgflugornas Herre Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 I norska programmet Ikke gjör dette hjemme visar de ett kreativt sätt att krydda sin älgstek på.... Läs mer på: http://lipoptena.blogspot.se/2015/11/peppra-algsteken.html 1 Quote
lsjonsson Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Till en stek på 1 kg så tar jag även 8-10 enbär som jag har manglat i morteln o gnider in det i köttet. Ibland anv. jag även stekpåse för att behålla saften från köttet. Peppar o salt får man sätta med förstånd. 1 krydmått/400 gr o salt 1 msk/400 gr kött. Tagit från gammal kokbok o det blir ganska så bra. Quote
Tjörnbon Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Att Norrmännen visar sådan kreativitet i sin matlagning viste jag inte Det är inte helt olikt marinadspruta men det går snabbare och mörar säkert köttet också 1 Quote
Älgflugornas Herre Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Om ni letar er fram till ursprungsprogrammet och kikar på avsnitt 1 denna säsong så mörar de kött med dynamit.... Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.