Jump to content

Recommended Posts

Posted

Har länge gått och funderat på hur det skulle gå att på ett traditionellt recept att

Byta ut köttet mot sjöfågel och och oxbuljongen mot hönsbuljong.

Anledingen är att min frys var/ är full med sjöfågel , mest knipa men en del Gräsand och Vigg.

Så jag tog in en bärkasse full och la i ljummet vatten, och när det tinat skar jag ur bröstfileerna

Knipan e trixig då skinnet inte släpper fr köttet, men bara man går fr bröstbenet och Jobbar från

Insidan och ut så får man loss fileen, sen skär man loss skinnet på samma sätt man filéar en

Abborre. När man bryner filéerna drar dom ihop sig och då kan man skära isär dom typ

Som en fjärilskotlett och då blir dom tunna och fina. Sen var det bara att varva kött lök potatis

Precis som vanligt och så självklart ett par burkar starköl i ;-)

Det vart gott som fan ! Och det ska provas igen helt klart

/P

  • Like 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.








×
×
  • Create New...