culot Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Har länge gått och funderat på hur det skulle gå att på ett traditionellt recept att Byta ut köttet mot sjöfågel och och oxbuljongen mot hönsbuljong. Anledingen är att min frys var/ är full med sjöfågel , mest knipa men en del Gräsand och Vigg. Så jag tog in en bärkasse full och la i ljummet vatten, och när det tinat skar jag ur bröstfileerna Knipan e trixig då skinnet inte släpper fr köttet, men bara man går fr bröstbenet och Jobbar från Insidan och ut så får man loss fileen, sen skär man loss skinnet på samma sätt man filéar en Abborre. När man bryner filéerna drar dom ihop sig och då kan man skära isär dom typ Som en fjärilskotlett och då blir dom tunna och fina. Sen var det bara att varva kött lök potatis Precis som vanligt och så självklart ett par burkar starköl i ;-) Det vart gott som fan ! Och det ska provas igen helt klart /P 2 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.