Jump to content

Rökning olika viltkött


Ken1

Recommended Posts

Kanske redan finns en tråd om detta men men....

Jag och kompisen har investerat i en Bradley smoker.. Åker ju till öin i veckan och hoppas på bra and och gåsjakt. Det är ju inte så dumt att röka? men rökt rabbis har jag aldrig hört talas om. Någon som testat något annat udda vilt i röken????

Link to comment
Share on other sites

Jag har rökt hare några gånger, framförallt låren blir helt fantastiska som varmrökt ?

Har också provat att röka duva och råka, både varmt o kallt men det blir sådär...

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jag har rökt kanin någon gång. Blev helt ok vill jag minnas. Kan tänka att det kan bli riktigt bra att marinera med lite vitt vin och örtkryddor innan rökningen. Väldigt fintrådigt kött så inte för låg temperatur och lång röktid. Rökta duvbröst är för övrigt hustruns favorit.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.








×
×
  • Create New...