Jump to content

Viltfond.


karelsk blandning

Recommended Posts

Brukar alltid koka av älg efter att bränt av dom i ugnen och sätta i lite rotfrukter med lök, men nu rymdes dom inte i frysen och jag glömde benen hängande ute tills nästa djur skulle in.

Så dom var bara att kassera.

Har lite rådjurs ben hängande, blir det lika bra som älg åt en som egentligen inte är så noga om rådjurskött?

 

Vad och hur kokar ni eran på? 

Jag brukar frysa in dem i påsar för isbitar så det är enkelt använda.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Alla ben funkar nog, särskilt när man rostar dem ordentligt. Har kokat på dov, rå och älg men inte gris. Gris tror jag just smakar gris, och det passar bara till gris.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.








×
×
  • Create New...