karelsk blandning Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Brukar alltid koka av älg efter att bränt av dom i ugnen och sätta i lite rotfrukter med lök, men nu rymdes dom inte i frysen och jag glömde benen hängande ute tills nästa djur skulle in. Så dom var bara att kassera. Har lite rådjurs ben hängande, blir det lika bra som älg åt en som egentligen inte är så noga om rådjurskött? Vad och hur kokar ni eran på? Jag brukar frysa in dem i påsar för isbitar så det är enkelt använda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnusN Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Alla ben funkar nog, särskilt när man rostar dem ordentligt. Har kokat på dov, rå och älg men inte gris. Gris tror jag just smakar gris, och det passar bara till gris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.