Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE
www.anglavakter.com


All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. OlaK

  Us 3 jakthagel

  Välj att översätta sidan med Google.
 3. Takko

  Min spader.

  Beklagar, trist att förlora sin jaktkamrat.
 4. pmt

  En riktig hanbössa?

  Leta efter en gammal britt.... /T
 5. Dansken

  En riktig hanbössa?

  Jag har en Husqvarna 103CS kaliber 12. Den är tät som ett kassakåp och har spegelblanka pipor. En del av flamhärdningen finns kvar. Jag gick över nätskärningen för några år sen och ska upp den så den står skarp, och tog upp patronlägena till 12-70 med långa övergångskonor. Den är smäckrare och elegantare än både 51/52. Den kan du få köpa för jag tror jag får lägga ned en del av alla mina "planer" som jag aldrig hinner föra ut i livet. PS: Hornbakkappan är tyvärr bytt ut mot en vanlig i bakelit.
 6. MagnusN

  Bra bilder på djurens anatomi

  En annan illustrerande övning för att visa vinklar är att ta en toarulle och sticka en nål, potatissticka eller skruvmejsel igenom. Man ser tydligt vad som går genom maskinrummet.
 7. Nordpilen

  Us 3 jakthagel

  Aha såg nu att det finns bilder när man klickar sig fram. Strålande tider.
 8. Nordpilen

  Us 3 jakthagel

  Tack så mycket 👍 Måste nog skaffa ett italienskt lexikon, vet du om dom förstår engelska, om man försöker maila?
 9. josc72

  En riktig hanbössa?

 10. josc72

  En riktig hanbössa?

  Hmm, har ju en gammal Husqvarna 310 men de är ju katastrofalt stockade. Skulle vilja ha en engelsk stock som passade som en modern mk38.
 11. Holz

  En riktig hanbössa?

  Kanske inte finaste exemplaret men ändå... https://auctionet.com/en/1396514-husqvarna-51-kaliber-12-65
 12. Hehe ja då var det inge bra med det då, men ska jaga tag i fler sorters ammunition samt fixa så jag kan testa lite mera. Tack igen
 13. Holz

  En riktig hanbössa?

  Jag hade nog kikat på Husqvarna m51 eller m52. Tycker de jag klämt på inte känts helt oäven. Verkar gå för tämligen överkomliga pengar vad jag sett (under 5’ papp). Är själv sugen på en hanbössa i kaliber 16 med toplever. 👌😁
 14. Patrik L

  En riktig hanbössa?

  Jag tror nog att de flesta tillverkare gör dom, men om dom tas hit är nog en annan sak... Med det sagt, jag hade för några år sedan en Bernardelli Brescia som nog hade klarat din kravspec, var den finns nu vette tusan dock. Det jag vill ha sagt är nog att du helt enkelt får börja tråla begagnatställen. Husqvarna gjorde ju några modeller med toplever och utanpåliggande hanar. Vissa av dom var ju av ett lite trevligare snitt, det är väl det man enklast kan hitta här.
 15. sidelock

  Vi som älskar grillat!!

  Kanin och jalapeños på grillen, squashplättar i stekpanna samt en sallad på ogräs som våtarv, kirskål och svinmolla. ☺️
 16. josc72

  En riktig hanbössa?

  Jag började med pappas livsfarliga Belagare med utanpåliggande hanar. När jag konfirmerade mig fick jag en Husqvarna m20 med utanppliggande hanar. Jag gillar det men skulle vilja ha en riktig fågelbössa. En bra stockad hagelbössa med utanppliggande hanar. Finns det över huvudtaget att få tag på till ett vettigt pris. Har sett Purdys men har inte riktigt den budgeten.
 17. redtop

  Bra bilder på djurens anatomi

  Bra bilder! Direct hits tavlor är också bra. Man hittar bilderna här: https://fortunatus.se/direct-hit/ Sen finns det en bra app där man kan se träffområdet i olika djur i 3D: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.ks3d.vv
 18. klompdomp

  Vi som älskar grillat!!

  Jag kan berätta hur vi gjorde i scouterna när jag var ung, så har du lite olika metoder att välja på sen. Vi tog ett litet oljefat, fyllde det till bredden med törved. Sedan ställde vi det upp o ner i ett stort oljefat som hade ett hål i botten så att tjäran kunde rinna ur. Sedan hällde vi sand runtom det lilla oljefatet för att få det lufttätt på sidorna. Efter det så eldade vi i det stora oljefatet, runtom det lilla. Några timmar senare hade vi både tjära o träkol!
 19. Hej. Som rubriken lyder är det någon på denna sida som vill ut och jaga fågel men saknar hund? Min frus morbror har en ung hund som är apport tränad i både vatten och på land. Han gick nyligen en helhelgs apporterings kurs och hunden gjorde bra ifrån sig. Han och hunden skulle vilja få komma ut och få köra skarp apportering under jakt men saknar kontaktnät bland jägare. Han jagar inte själv utan är bara hundförare. Är det någon som är intresserad så PMa mig.
 20. MagnusN

  Bra bilder på djurens anatomi

  Hjälper en ny jägare igång och pratade om skottplacering. Hittade riktigt bra bilder på delvis halverade uppstoppade klövvilt http://disa.slu.se/Vilt/ViltAvlivn_03.shtml
 21. Tackar! Ni har båda bekräftat att "one-off" inte lönar sig, det blir för dyrt, i båda exemplen! 🙂
 22. henke67

  Få hem vapen som normalt inte saluförs i Europa?

  https://www.systembolaget.se/bestalla-drycker/privatimport/?_ga=2.72109530.856960004.1597234761-715169538.1583479060 Med 1426SEK som minsta kostnad för transport så tror jag nog att det skall vara ett hyffsat exklusivt vin för att du inte skall beställa minst en låda (ett kolli) även om det på sätt och vis är upp till säljaren. (Bolagt är förmedlare/inköpare. Inte säljare)
 23. Sabatti 308

  Sabatti Rover

 24. Låter otroligt, i mitt fall måste man beställa minst hel kartong!
 25. Jo de gör de faktiskt. Man kan beställa vad som helst genom Systembolaget. De tar fram en offert på vilken dryck som helst som går att få tag i. Det kan bli dyrt, men det funkar. Jag har provat själv.
 26. Zeed

  Kulor 224. 50%

  Skickat PM.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...