Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. aasenheim

  Skb 885

  Har en skb 500 med dubbla pipset (skeet och jakt). Är lite trött på att växla pipor och bössan är dessutom inte den snyggaste längre så är sugen på något nytt. Trivs bra med nuvarande bössan och tittar därför på skb även nu. Någon som har koll på modell 885? Verkar ha nån form av Sidplattor. Antar för att efterlikna sidolås. Känns som en ren gimmick men bössan kan ju vara bes ändå såklart? För inte är det sidolås på riktigt?...
 3. Today
 4. Roe

  Årets ripjakt på film

  En fin tur sett med mine amatørøyne. Neste år blir det definitivt 221 Fireball! https://youtu.be/8b8CD9HRIlE
 5. Hunter68

  Åtelbelysning

  Ok,skriver du till enskild person eller bara att du är intresserad av sådana som upplysning och att du ska skaffa dom själv?
 6. pmt

  Ceasar Guerini Invictus I Sporting

  Jo, det är inte tråkiga bössor och skjuta med. Verkligen inte. /T
 7. pmt

  Rimligt pris på Miroku Mk10 Sporter?

  Och som prisindikator så kostar en Mk38 grade 1 idag strax över 20 000:-. Jag tror Kjell i Sjöbo har kvar en för 19 800:-. /T
 8. Tävlingar är bästa träningen 😃😃😃 finns inga lätta bara såna som ska skjutas ner 😁😁😁
 9. andershermansson7

  Hur många tävlar i lerduveskytte på forumet

  Slarven... ja du inte fått många skott i år mkt jobb..... behöver tävlingar med allt som sker där...
 10. Tackar. Ja gick ganska bra men när man ser att det "bara" va 5 duvor ifrån så kommer man ju ihåg slarven 😄. Du hängde ju i bra du också 👍👍👍
 11. andershermansson7

  Hur många tävlar i lerduveskytte på forumet

  Du körde hårt grattis💪💪💪🤟
 12. Jaegrlicious

  Ceasar Guerini Invictus I Sporting

  Hämta bössan i torsdag, och måste säga att de är hästlängder mellan en 686a och denna. Handutfyllnaden är så jävla skön, framstocken(beavertail) är inte lika bullig som berettas beavertail heller, så den ligger riktigt skönt i handen. Skjutit ca 300 smäll än så länge, och varje smäll är en njutning. Enda jag inte gillar är bakkappan som är av en gummityp som sätter sig i allt. Tvungen att tröka dit lite tejp för att inte fastna i allt.
 13. qvarnhill

  Vakuumpaketring

  Vi kör 0.9 i vår kammarmaskin.
 14. Ompi

  funderingar igen..

  Har beställt en tumhål från dom trevlig kille han Cameron och kunnig
 15. cocktail

  funderingar igen..

  fick ett erbjudande att köpa en sako Av i den eminenta kalibern 338Win mag för en spottstyver. Dessvärre saknade den kolv så det behövs. Gillar raka kolvar och fina träbitar så en slik ligger på önskelistan. har mig veterligen inte sett en AV eller finnbear med rak kolv, finns det ens? Customjobb vore ju också ett alternativ men då åker budgeten upp vilket den i dagsläget inte skulle behöva göra. Boyds har jag på en bössa och är väldigt nöjd med den men att ha laminat på 2 bössor då jag egentligen vill ha trä känns lite bakvänt (om än praktiskt). finns det andra prisvärda alternativ? en original finnbear kolv med fint trä vore ju också ett alternativ och slöjda om den kantiga framstocken. den i mitt tycke förhatliga monte carlokolven slipper jag ju däremot inte om det inte finns nåt snyggt sätt att slöjda om den på? justerbar kolvkam skulle ju också trolla bort MC profilen en aning. sen till kalibern, jagar småvilt och hjort så denna kalibern är kanske inte helrätt till det... Däremot kommer den nog till rätta på t.ex jaktresor. bra jaktladdning för hjort och rådjur?' tack så länge:)
 16. Sako_Finnbear

  Husqvarna 640

  Vackert! Vad har du stoppat i pipan för gott då?
 17. Viktor_K

  Husqvarna 640

  Det artar sig.
 18. Joacim

  Gevärskamera

  Ingen egen erfarenhet av just den, men spelen ser ju klart intressant ut. Om du köper en så återkom gärna med en recension här eller i en egen tråd är du snäll 👍 Mvh Joacim
 19. mats_bengt

  Vakuumpaketring

  Hej Har kommit över en vakuummaskin, är en industriell maskin så jag kan komma ned i mycket lågt tryck eller högt vakuum hur man vill uttrycka det. Så min fråga är vilket vakuum ska man välja, kan man förstöra kött om man kör för högt vakuum?
 20. MrT.

  Vilken bil för jakt fiske, övrigt

  Det var det jävligaste ! Vad för bil(ar) har du nu då, eller kör du omkring med dessa fortfarande !? Utifrån det du beskriver tänker jag att då finns det en trygghet (?) i att köpa en begagnad bil som har några år på nacken, dina är ju helt nya och uppenbarligen fulla av barnsjukdomar. Jag utgår från att du får dessa reparationer på garanti, även om det inte hjälper dig i den akuta situationen. Men för att återkomma till resonemanget att köpa en bil som har några år på nacken, typ en årsmodell 2013 eller något åt det hållet. Då borde de flesta barnsjukdomar vara upptäckta och åtgärdade, vad tänker du (ni),om det resonemanget !?
 21. pmt

  Rimligt pris på Miroku Mk10 Sporter?

  Med tanke på i vilka olika konfigurationer Mk38an gjorts över tid så är det klart inom spec för modellen. T
 22. dru

  Vilken bil för jakt fiske, övrigt

  Jag har 2st Volvo V90, D3, ena FWD och den andra AWD båda från 2018, på firman. Nu har båda bilarna varit inne på verkstaden 12 ggr tillsammans utanför vanlig underhållsservice. 1. Baklampor som lägger av har båda bilarna haft problem med. När den ena byts går snart den andra sönder. 2. Högtalare som går sönder har båda bilarna haft. 3. Alla röda varningslampor lyser med bärgning som åtgärd har båda bilarna haft. Volvo har aldrig funnit vad felet beror på. 4. Slang till bakre spolarmunstycke hoppat lös med skuffen full av spolarvätska som resultat. 5. Ena bilens bakfjädring trasig sedan leverans, åtgärdades först efter ett år när verkstaden äntligen kunde konstatera att den var snabb genom att jämföra höjden på 2 likadana bilar. Volvo är inte vad de varit!
 23. Finn Inge Vidare

  Väder och odlingsexpert!?

  Vi har en fantastisk påsk helg med sol och värme drygt 20°Celsius på dagarna. Nätterna är kalla men börjar var på rätt sida minus sträcket dvs + grader. Ibland går det åt skogen, igår var det ibland. Som jag nämnde kom ett SMS att Bonden ville att vi skulle gå ut pga vildsvins bök på hans stora gärde. Åkte dit och reste ett torn som blåst omkull, på väg dit kollade jag men såg inte nått bök efter kanten. Däremot fanns det gott om rådjur och hare Ringer bonden -jo då du är på rätt ställe men jag vältrade nästan hela gärdet så det syns inte så mycket nu! OK! kom då på att jag skulle meddela mina jaktgrannar att jag var ute. Vi hjälps åt då det är lapptäcken med marker så när jag går ut kan jag skjuta på andras åkrar och tvärtom när de är ute. Sitter i bilen och sänder SMS när jag får syn på en skaplig galt i 80- 90 kilos klassen lätt travande 4m bredvid bilen. Grisen har kommit bakifrån därifrån den hade vind från mig och fortsätter framåt över ett dike och försvinner, jag hoppar ut plockar fram allt kikare, studsare, ryggsäck upp i tornet och inte ett spår av grisen! Sitter en timme och börjar tycka att livet är pest det börjar bli mörkt. Kollar några gånger med ljusskenet ifrån skjutlampan på misstänkta ljud, en räv och en hare tycker att det blir otrevligt med ljus i nyllet det är allt. Sista gången jag hör något, tänder jag lampan som lyser några sekunder, sedan lägger den av. Grejar och skruvar på batterilocket den lyser lite men glappar och jävlas batterierna är fräscha så då packar jag ihop One of those Days!
 24. MrT.

  Vilken bil för jakt fiske, övrigt

  Der är ju riktigt i o f s, men i detta sammanhanget tänkte jag i första hand på säkerheten, och där ligger Volvo bra till, skulle jag vilja påstå. Det är ju onekligen en intressant infallsvinkel i frågeställningen. Jaja, jag har några månader att fundera på saken innan det kan bli aktuellt med något bilköp, så ös gärna på med olika infallsvinklar, ni som tycker er ha något att bidra med i frågeställningen, jag tar tacksamt emot alla tips.
 25. Joacim

  Koppar plattstång

  Smart 👍
 26. tecno

  Koppar plattstång

  Mycket är en överdrift En skena var som fräst med fina raka/plana ytor så tanken är att borra/rörstift och slå ihop en vinkel eller två.
 27. Joacim

  Koppar plattstång

  Skönt att höra att det löst sig, vi hade inget värt att skicka. Jag har hårdlödat ihop flera smala stänger ibland för att få block - kanske ett alternativ även för dig om du fått tag i mycket klent. Mvh Joacim
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...