Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. WRoos

  Söker en Valmet 412s

  Som rubriken lyder så söker jag efter en Valmet 412s med enkeltryck, alternativt pipset till en 412s.
 3. seved

  Bowie

  En ny kniv till i 6,4 mm tjockt 5160 stål. Skaft i stabbad sälj.
 4. seved

  Coatad

  En ny kniv. En fighter i 52100 stål med svart G10 skaft. Kydexslida med Teklock.
 5. PAS

  Dagens rätt

  Hade sonen med flickvän hemma. God anledning å grilla / fira. Till grillet, något å dricka: 1 del + 3delar + 6delar + lite is, blev ’enna göör bra’. Då jag fick möjligheten å tillaga / servera randigt / vildsvinskulting å färskt blev det revben, grillkryddade men först puttrade i passerad tomat å sist pimpad med acaciahåning + rubbad file’ å ryggbiff. Serverades med örtig vitlökssås å bulgur med paprika (tre colori) å majs å rödlök samt olja (å salt & peppar) å balsamico vinäger. Jättemätt. /P
 6. PAS

  Dagens rätt

  Den ser vansinnigt god ut. /P
 7. Hipshot

  Den stora fisketråden

  Bajs! Jag glömde två spön vid upptagningsplatsen igår, återvände och hade sån jävla tur att de låg kvar..
 8. Macke87

  Ringar till BRNO/CZ 452 2E

  Hej, Är i färd med att byta sikte på min 22lr och blev tvungen att samtidigt byta ringar då det saknades 3mm för att få i slutstycket... Var i kontakt med min lokale hjälpsamme vapenhandlare som jag köpt bössan av men han hade inga hemma.. Är 16mm lax-spår och bör vara minst 8mm från basen till kikarsiktets/ringens underkant. Ska vad jag förstå säkert fungera med ett par Warnes Maxima, men finns det några ringar som ligger i en vänlig själs låda och samlar damm någonstans är jag klart intresserad. Priset ska självklart vara rätt för oss båda. Tack på förhand! / Marcus
 9. detstorabla

  Den stora fisketråden

  Jävla skitdag. Ute i Stockholms skärgård och letar lite nya fiskeplatser med ekolod. Hamnade på ett ställe med mycket betesfisk och provade att vertikala. Tog en paus med en kopp kaffe och en cigarr och satte spöt i spöhållaren utan att låsa fast spöt. Efter pausen valde jag att flytta på mig och glömde spöt i spöhållaren med betet ute. Givetvis åkte spöt ur spöhållaren någonstans på 15-20 m djup. Mitt favoritspö oxå... Suck....
 10. hs_merkel

  Ringar tikka M55?

  Tack och bock! Är övertygad blir Rusan när kikaren kommer från USA om några månader.
 11. lasse_c

  Dagens rätt

  Porchetta. Linderödsgris från gården. Utan svål. I smokern sex timmar med lite körsbärsved. I all ödmjukhet bland det bästa jag gjort.
 12. hs_merkel

  Blaser R93 Luxus Säljes

  Fel kaliber
 13. Hipshot

  Den stora fisketråden

  Pissfiske.. Var ut igår i Skedviken, harvade flera timmar och såg fisk på lodet men inte ett pet på vertikalen. Såg ett stim borre i en brant, skiftade och jiggade lite och då krokade jag två. Kass dag, sjön var kavlugn, ganska stor rund sjö och och inte en krusning alltså ingen vind som kan flytta båten när man vertikalar.. segt som fan. Idag ngr timmar på Gavel.. Otroligt fint väder, bar överkropp och bättra på brännan en smula.. liite lite vind men inte nog. Testade en grynna först påväg ut mot de bättre ställena, tog ett tag att lokalisera den trots lod men tillslut så.. första svängen över där med elmotorn på lägsta gav ett hugg, gissar på Gös. Sen inget mer. Iväg till de hetare ställena och när vi låg på ena där så hörs ngr åsksmällar.. Trots blå himmel över oss och kanonväder så mullrade det. Självklart drog skiten in över oss så över en timme låg vi i en vass invid en ö för att inte få blixtnedslag i båten. Precis innan vi gick in mot ön krokade Per två gäddor på jigg.. Sen slutade det så ut igen nu rejält dyngsura, var ganska stora mängder vatten som kom ned.. Men inte ett jävla pet, inte något. Ruttnade efter ngr timmar och hem. Inte haft ngt flyt med fisket på ett tag nu!
 14. Givdul

  Blaser R93 Luxus Säljes

  Men slå till på allt vettja😉
 15. strävhår

  KILLE/ar till jaktlag i UPPSALA

  Som sagt ofta, med tanke på en fantastisk mark med jättebra jakter är det förvånade ofta.
 16. lsjonsson

  Den stora fisketråden

  Här kan vi snacka om gödsel i byxfickorna! 2 st +10 kg gäddor på samma tur för Natali. https://www.fiskejournalen.se/natali-hade-sitt-livs-fisketur-med-tva-10-plussare/ Bara att lyfta på smäcken o gratulera!
 17. lsjonsson

  Vem är Sometime?

  Hej & välkommen hit!
 18. PAS

  Dagens rätt

  Grillat fläsk med löksås. /P
 19. Takko

  Tack för musiken Buster!

  Alltid lika tråkigt, men minnena finns kvar.🙁
 20. Takko

  Vem är Sometime?

  Välkommen till ett trevligt forum😊
 21. Joacim

  Är detta Sveriges största räv?

  Där har du ett kranium att bedömma @qvarnhill 😉
 22. vildmark

  rävjakt 2018/2019

  jag har vete på åkern framför tornet.. men jag har ställt tornet så jag har en vildvuxen kant utanför åkern till höger där jag åtlar.. Brukar trimma gräset så det blir lättare att se vad som går där.. Åtlar gör jag i buskaget/nässlorna..Det svajar rejält när rävarna är där och rotar..
 23. MarkusR

  Grisprovet

  Kontakta ditt lokala jägareförbundskontor
 24. Hipshot

  rävjakt 2018/2019

  Usch.. såg att jag kladdat i tråden flera gånger innan men aldrig skrivit hur det gick, förmodligen finns det i jaktdagboken.. Obra, ska försöka skärpa mej iår! Dags att ta tag i detta.. ska kolla hur det ser ut på åkern vid tornet idag tänkte jag.. förmodligen korn som står ännu så det lär dröja för min del tills man tröskat. Ska iaf tända upp och börja ösa ut hundfoder så jag har kunder ppl när de skördar.
 25. Galne

  Grisprovet

  Var får föreningarna tag på dem??
 26. MarkusR

  Grisprovet

  Dylika små foldrar går att få.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...