Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE
www.anglavakter.com


All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. karelsk blandning

  Skydds jakten på björn.

  Är dom siffrorna jag läst sist och 54st på hela Norrbotten tycker jag inte är så mycket, men det blir mycket björnar kvar runt kusten ifall det inte blir någon licens jakt. Den som blev skjuten i eran kommun har väl brukat tillhöra kust området på licensjakten. Sen vi vanlig folk som inte tillhör någon myndighet har ändå inget att säga till om hur jakten kommer bli. En bättre metod för att undersöka hur mycket björn det verkligen finns i Norrbotten hade behövts. För i år har det varit mer syn obs, spår på vägar och som blivit fotade vid saltstenar så djur borde finnas.
 3. karelsk blandning

  Skydds jakten på björn.

  Inte riktigt samma på skyddsjakt är det djur som gör skada i renarna och andra är folk på stan som du jämför med och i min värld är det inte riktigt likadant. Sen så flyger dom nog inte runt och söker björnar att skjuta utan det är just den björnen som är i renarna som avlivas inom ett område som länsstyrelsen ger ut.
 4. lsjonsson

  Skydds jakten på björn.

  Nu då? 28/5 39 skjutna i Jämtland 54 skjutna i Norrbotten 43 skjutna i Västerbotten
 5. Yesterday
 6. MrT.

  Bygger mig en Kanot

  Det är ju så vackert att man blir tårögd.
 7. Daltorpet

  Skydds jakten på björn.

  Enligt mig bedrivs etisk skyddsjakt med att man har bössan med sig när man kollar fåren/korna/?katterna/renarna eller ungarna och kommer det något som verkar suget så skjuter man? Det låter helt jävla galet att man ska behöva leta upp djur med helikopter. Vad fan är det för skyddsjakt? Det är som att jag skulle gå på stan och meja ner folk och hävda självförsvar.
 8. karelsk blandning

  Skydds jakten på björn.

  Hur ska en etisk korrekt skyddsjakt bedrivas, ställde även den frågan på andra forumet när det skrivs att allting runt skyddsjakterna är katastrof.
 9. karelsk blandning

  Skydds jakten på björn.

  Jo ja förstår det. Det är iaf bra att antalet minskar om det sen är på hösten eller våren får styrelsen bestämma.
 10. josc72

  Skydds jakten på björn.

  Du fattar väl att jag driver med dig och hela grejen?!!! Tycker det är lika galet som alla andra.
 11. Yrmff!!

  Bygger mig en Kanot

  Härligt! 😀 Man blir varm i själen av en träkanot! 😍 Mycket "elbowgrease" 🤩 respekt! 🧐 Y
 12. otterdalen

  Den stora fisketråden

  Hade med mig mellangrabben på en liten gäddtur idag, riktigt roligt när några bättre madamer ville vara med och leka! Han konstaterade att vi behöver en båt till så vi kan ha en i denna sjö också...😉 hans största idag mätte 82 cm och min var hiskeliga 113 cm, fantastiskt kul fiske!
 13. karelsk blandning

  Skydds jakten på björn.

  Vet inte om det är manligt eller inte men nån ska göra det med, dom skulle finansiera hela grejen med skyddsjakterna och allt arbete runt omkring dom. Då skulle björn antalet minskas och licenserna på hösten vara större.
 14. karelsk blandning

  Skydds jakten på björn.

  Det eller införa en längre björn jakt inom kalvnings landet där björnarna ändå skjuts på Skyddsjakten under våren. Nånting måste styrelsen komma på så det minskar, skjuta mer björn på hösten är nog det första.
 15. killer_mouse

  Den stora fisketråden

  Rökt borre kan gå ner om hårdrökt
 16. Mulle mek

  Den stora fisketråden

  Du har bara inte fått den serverad rätt😉
 17. Mulle mek

  Den stora fisketråden

  Take care of yourself🙏
 18. Finns det en standard att följa om det inte står någon i receptet? Tex 410-76 stängs till 72mm med rullstukning. Kollar på NSI's tabell med 19g hagel och 1,25g Sp3 och där anges ingen. NSI - SHOTGUN SHELLS - Reloading Chart web (1).pdf
 19. josc72

  Skydds jakten på björn.

  Kom ingen! Länsstyrelsens personal måste väl få ha lite skoj! Hänga ut genom dörren på helikopter och panga björn. Det är manligt!!!
 20. Dansken

  Den stora fisketråden

  Tror du den lever än?
 21. killer_mouse

  Den stora fisketråden

  Fan att jag avskyr fisk
 22. Järven

  Den stora fisketråden

  På tal om vitt vin till fisk. Häll häften vitt vin och häften grädde i en stekpanna, krydda och ha i fiskbuljong. Låt koka till det tjocknar, lägg i två tex Gösfileer och låt dom koka i några minuter på var sida....klart att servera till ris eller potäter och är riktigt gott fast det är så enket.
 23. strävhår

  Skydds jakten på björn.

  Inför licensjakt på våren, vore najs.
 24. Hipshot

  Den stora fisketråden

  Ska vara vitt vin till fiske, inte kolsyrat blask.. Jag inbillar mej att jag vill ha ngn typ av stekyta p fisken.. därför har jag inte tänkt på detta som du ska göra. Det låter gott iaf!!
 25. karelsk blandning

  Dagens rätt

  Malt en 10-12kg suovas rökt kött och nåt paket bacon i, tänkte testa göra lite hamburgare till att börja med och se om det blir bra.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...