Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Arctic

  Vi ska till London. Vad får vi inte missa?

  Bra att resan verkar ha varit trevlig. Ett tillägg på resmål är Imperial War Museum. Jag har varit dit flera gånger och hittar varje gång något nytt att titta på.
 3. JOBEno1

  Vi ska till London. Vad får vi inte missa?

  Då var man hemma i några dagar. MYCKET FOLK det är väl en bra sammanfattning? kollektivtrafiken funkar kanon! vI såg en MASSA bla museer, köpcentrum, butiker, pub &resturanger. en förträfflig whiskey och spritbutik med sanslöst utbud. däremot så hann jag helt enkelt inte med någon jakt/ vapenbutik. men jag har pratat med en hel drös människor och det är alltid intressant! Just det ja.... tur med vädret hade vi också!
 4. Hipshot

  Den stora fisketråden

  Planerna på att ta båten verkar ha grusats.. Kopplade på batteriet för att starta motorn efter vinteruppehållet.. hände ingenting. Länspumpen funkar utmärkt men inget händer när jag vrider på nyckeln. Efter påsk kunde båtmekanikern titta på snurran.. Lyckades med konststycket att skifta polerna på batteriet med.. men upptäckte det innan jag vred om nyckeln eller något men helt klart så har det kommit plus in på minus i motorn.. vet inte om det sabbat ngt.. Samtidigt.. rökte sikarna idag. Det vart väl ok men nja.. jag vet inte om det var så jävla gott. Rökte med enris, ska testa en sväng till utan med bara rökspån. Sen vart det dåligt salt med trots tre timmar med grovsalt som jag inte borstade av utan rakade in i röken rakt av. Blir ett försök till men jag är skeptisk, tyckte inte grundsmaken eller vad jag ska säga var så god. Det smakade helt klart sik.. såg godare ut än vad det var.
 5. Daltorpet

  Fasaner

  Vi hade fasaner på tomten (sällskapsfåglar) nu bor vi mitt ute i ingenstans utan grannar. Men för oss gick det riktigt bra, de bodde utomhus men hade en foderautomat i utkanten av gården. Enda nackdelen är att de vart för sällskapliga ungefär som höns. Det vart inte att man sköt dem utan lockade in dem och backade dem. Sen höll de sig i närheten av gården. Det förlorade sin charm lite grann iom det. Vi har också testat med vaktlar och rapphöns. Nu är det länge sedan tråden skapades men vi köpte djuren utanför sthlm och en besättning utanför Örebro.
 6. Miljöfriend

  Avfångande/hållande eftersökshundar!

  Håller med dig om att man bör ha tillgång till släpphund. Däremot så håller sig de skadade djuren oftast runt våra vägar och trädgårdar. Att trycka bort från alla vägar går inte. Jag har dessutom varit med om att vid spårning ha korsat samma väg mer än 10 ggr. Förr, när man fick använda förhållsskyttar, var uppklarandeandelen avsevärt större.
 7. Dansken

  Jaktstigen i Finspång i morgon.

  Jag vet vilken dag det är i dag: Lönedag 😊
 8. Dahla

  Jaktstigen i Finspång i morgon.

  Du är säker på vilken dag det är i år?
 9. Yesterday
 10. oinas

  Avfångande/hållande eftersökshundar!

  Jo gäller det trafiksök så har man ju det trista utgångsläget att man är i närheten av väg varje gång. Men även där brukar det gå spåra sig bort, dvs trycka viltet från vägen och sen släppa.. Personligen skułe jag aldrig vilja påbörja ett råsök utan tillgång på släpphund. Men jag är nog färgad av erfarenheten. Andra kanske tänker annorlunda?
 11. OlersPer

  Påskasmällen 2019 Långfredag 19/4

  Välkomna till Halland. @TekDr Tack för hjälpen.
 12. ÅlandsFilip

  Den stora fisketråden

  Lägger du nät så får du siken och öringen riktigt grunt, så då kan man nog fiska den där med bottenmete också
 13. Nils l

  Dagens rätt

  Karl Johan, trattisar och sandsopp. Höstens överflöd förgyller upplevelsen långt in på nästa säsong. Idag gjorde jag ett tappert försök att vara nyttig med en blomkålssoppa. Det gick bra ändå tills jag "tappade" en sådär trehundra gram färskost i grytan. Men jävlar vad gott det blev med en grabbnäve trattisar och lite lök. Ligger på rygg och inväntar döden som en befriare. Helskotta vad mätt jag blev. Det blir goda frukostar ett tag framöver.
 14. karelsk blandning

  Valp

  Har hört att gråhundar är bra att driva i spår.😁
 15. shamani

  Dagens rätt

  Förstår det som att det är till att vara "stor i käften"... 😉😂
 16. Hipshot

  Den stora fisketråden

  Djup tror du? Har tydlig sandbotten och ser tydligt vart algerna/tången kommer men jag tvivlar på att vattendjupet är större än 1,5 m. Såg förövrigt en snubbe som var ut med sin dotter i båt. Kanske 50 m från oss krokade lilltjejen en öring! Hon vart såå livrädd, farsan vart helt exalterad! Var askul att se, igenkänningsfaktorn var brutal. Wilda tyckte också det var läskigt första firren hon krokade.. När far tog över spöt och lyckades hova så ställde vi oss upp och applåderade.. Glädjen gick fan att ta på i båten 😍 Nu är röken anträffad, rökspånet hittade jag inte, enris i påse fixat, grovsalt inköpt, röken ihopsatt. Nu väntar jag bara på att fisken ska tina sen saltas.. Blir väl rökning i morgon gissar jag.
 17. pokelia

  Åtelbelysning

  hej, jag är intresserad av lampor, dels en ledbar med 9w samt 4st 9w (de runda i silver
 18. ÅlandsFilip

  Den stora fisketråden

  Siken upplever jag kommer riktigt nära in på sandbottnarna. Finns det en tydlig kant till ett tångbälte så är det klockrent, då kan man få öring också.
 19. hs_merkel

  Bäverjakt

  De värsta är inte att gå i! De är när man kommer upp!
 20. MagnusN

  Bäverjakt

  Rutinerad apportör som börjar med snabeluppvärmning 😂
 21. Hipshot

  Den stora fisketråden

  Andra försöket med sikfiske.. Giftigt detta att prova nya fiskesätt.. då ser man behovet av att uppgradera/komplettera med prylar.. och hur kul är det inte med prylar?? Svajjar dock lite, insåg först att jag måste köpa 12-fots spö för att nå ut.. men.. Upptäckte även att det finns en fin sjösättningplats där vi fiskar och med båt... ut till en ö som vi fiskar emot.. pice of a cake att nå sikarna även med mina grejer. Alltså inget jättebehov att uppgradera.. surt! Hur som så inga napp för mej igår. Däremot så hade en rejäl sik tagit min mask och svalt utan att jag märkt det så jag fick iaf min första sik på riktat sikfiske! Den var rejält stor så Per fick den så fick jag ett knippe av hans mindre sikar, jämn storlek gör sig bäst i röken. Han har två 12-fots spön och ställning som de står lutade emot samt tunn spunnen lina = tydligt när det nappade för honom och han kastar säkert 30 m längre än jag. Så förmodligen båt nästa sväng, då blir det nog grill och hela kittet tror jag ❤️
 22. Såhär ser det alltså ut överallt på forat och jag köper inte att det är browsern som spökar till det.
 23. Håller med skribenterna här ovan att det tror jag inte på, för det här är ett problem som uppkommit efter senaste uppdateringen. På vissa trådar står där datum och tid när något postats och på andra inte och om det nu är browserns "fel (som förövrigt funkat klockrent innan uppdateringen) så borde alla inlägg vara datumlösa, inte bara en del av dem.
 24. Har saxat följande från klubbens hemsida som info för skjutsugna som har tid över istället för att deppa ihop i herrans tukt och förmaning [emoji106] ..………… Tävlingen är öppen för såväl jägare och sportskyttar och hålls i tre grupper, Öppen, Dam & Junior (upp till 21år). Skyttet sker mot totalt 50st lerduvor som kommer från alla tänkbara håll på olika höjder med olika hastigheter, allt för att få så jaktlika situationer som möjligt. När: Långfredagen den 19 April kl.09.00 Anmälan sker på plats mellan kl.09.00 - 11.00, prisutdelning ca:14.00 Plats: Veinge JSK skjutbanor, Kårarp Avgift: 350kr. (250kr för Juniorer) 50 Skott, hamburgare och en dricka ingår. Skyttet sker med 24g cal.12 stålhagel us7 som tillhandahålls av oss. Önskas skjuta med klenare kaliber får denna medtagas själv förutsatt att den är av samma laddvikt och stålhagel. Det kommer finnas kiosk med försäljning av hamburgare, dricka, kaffe mm. …………… Intresserade kan även se mer info på Veinge JSK:s hemsida http://www.veingejsk.se
 25. Även jag må skriva under på detta med att dateringen funkat med Chrome tidigare. På Jämta här ovanför står det klart å tydligt "Publicerat April 8" men på bla Niclas svar på mitt förra inlägg å techno ser jag bara "Publicerat". Nu däremot står de "Publicerat för 7 timmar sedan" på Niclas å "Publicerat för 51minuter sedan" på techno....
 26. Miljöfriend

  Avfångande/hållande eftersökshundar!

  Helt enig med Herbert. Problemet är dock att det nästan aldrig går att släppa hunden p.g.a. trafiken, och västar som skyddar mot bilar finns inte.
 27. Hej Niclas, Köper inte ditt argument, detta har fungerat med Chrome tidigare så något med forum koden har ändrats. /Bengt
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...