lsjonsson Publicerat November 23, 2017 Share Publicerat November 23, 2017 5 minutes ago shamani sa: Blev plättar idag. Stekta i plättjärn - såklart. Har du ätit alla dom till middag idag??? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 16 hours ago shamani sa: Blev plättar idag. Stekta i plättjärn - såklart. Men utan surdegs start Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 21 hours ago lsjonsson sa: Har du ätit alla dom till middag idag??? Nej, bevares! Visserligen var det inte jättemånga kvar, men dom strök med till lunch idag.. Godaste var nog de men lite sirap, hasselnötskräm och grädde ... Jo, jag vet att jag är lite skruvad! Men det var verligen riktigt gott! 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 5 hours ago tecno sa: Men utan surdegs start Helt rätt. Jag har ingen surdeg... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. Jämta Publicerat November 24, 2017 Detta är en populär post. Share Publicerat November 24, 2017 Prästostgratinerad portabello, fullspäckad med godsaker, krispsallad, avokado och ett sprödbakat prästostflarn till det, funkar finfint 4 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 Bara att veva ihop en då, ½dl mjöl + ½dl annat mjöl och 1dl ljummet vatten, mata 1x dygn Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
lsjonsson Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 13 minutes ago shamani sa: Nej, bevares! Visserligen var det inte jättemånga kvar, men dom strök med till lunch idag.. Godaste var nog de men lite sirap, hasselnötskräm och grädde ... Jo, jag vet att jag är lite skruvad! Men det var verligen riktigt gott! Haha! Bra att du erkänner själv att du är lite tiokig. Vad har du för sirap till plättarna då? Lönnsirap? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 11 minutes ago tecno sa: Bara att veva ihop en då, ½dl mjöl + ½dl annat mjöl och 1dl ljummet vatten, mata 1x dygn Med hur mycket och av vad? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 Just now lsjonsson sa: Haha! Bra att du erkänner själv att du är lite tiokig. Vad har du för sirap till plättarna då? Lönnsirap? Nä, vanlig ljus sirap. Gillar inte lönnsirap... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
lsjonsson Publicerat November 24, 2017 Share Publicerat November 24, 2017 4 minutes ago shamani sa: Nä, vanlig ljus sirap. Gillar inte lönnsirap... Ok! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. Jämta Publicerat November 25, 2017 Detta är en populär post. Share Publicerat November 25, 2017 Pasta i krämig vitvinssås med blåmusslor blev den här lördagens lunch 4 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Galne Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 Svärmor bjöd på kroppkakor, sambons tallrik så det saknas grädde på bilden!! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 19 hours ago shamani sa: Med hur mycket och av vad? Du har ju recepetet i mitt inlägg, jag tar råg + vete Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Bubs Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 Gurkan bjuder på trerätters. Förrätt: Toast skagen med kallrökt lax. Varmrätt: Helstekt oxfile, ungsrostade rotfrukter och svampsås. Efterrätt: Panacotta med björnbär och hallon. /Willy 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 Potatis gratäng + schnitzel blev det på bordet idag, sköljdes ner av en sen -17 Chateau du Muu. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 Blev en kvällens då dagen ägnats åt jakt. Bara grabbar i huset så då blev det potatisskivor i ugn med en rejäl dos kryddig älgfärs, pimpad med chilli, mycket lök, purjolök å vitlök, örter å hallomi. Bira till de./P Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 9 hours ago tecno sa: Du har ju recepetet i mitt inlägg, jag tar råg + vete Jo, det förstod jag, men ska jag mata den med 0,5 dl vetemjöl, 0,5 dl rågmjöl och 1 dl ljummet vatten dagligen? Ska den stå i rumstemperatur eller i kylen? Och när är den klar att använda? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 9 hours ago Bubs sa: Gurkan bjuder på trerätters. Förrätt: Toast skagen med kallrökt lax. Varmrätt: Helstekt oxfile, ungsrostade rotfrukter och svampsås. Efterrätt: Panacotta med björnbär och hallon. /Willy Nån glömde skicka min inbjudan... 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 Fårikål... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 25, 2017 Share Publicerat November 25, 2017 Och till kvällsmat lite av dagens.. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. qvarnhill Publicerat November 26, 2017 Författare Detta är en populär post. Share Publicerat November 26, 2017 Tack för maten, Nisse... Stekt, panerad aborrfilé med kokpärer och remouladsås idag. 3 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat November 27, 2017 Share Publicerat November 27, 2017 På 2017-11-26 at 00:54 shamani sa: Jo, det förstod jag, men ska jag mata den med 0,5 dl vetemjöl, 0,5 dl rågmjöl och 1 dl ljummet vatten dagligen? Ska den stå i rumstemperatur eller i kylen? Och när är den klar att använda? Svar ja, rumstemperatur. Bör vara OK efter 4 dagar. Det ska bubbla och inte bli surt! Därefter ska den stå i kylen och matas 1x/vecka. Dagen före man sätter deg ska starten matas så det blir fart på det hela. Här nedan några tips, metoden ovan är Sébastien Boudet's recept.http://www.saltakvarn.se/recept/surdegstart-av-rag/http://www.saltakvarn.se/recept/surdegstart-av-vete/http://www.saltakvarn.se/recept/glutenfri-surdegsstart/ 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat November 27, 2017 Share Publicerat November 27, 2017 Här dagens gräddning. 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 27, 2017 Share Publicerat November 27, 2017 11 hours ago tecno sa: Svar ja, rumstemperatur. Bör vara OK efter 4 dagar. Det ska bubbla och inte bli surt! Därefter ska den stå i kylen och matas 1x/vecka. Dagen före man sätter deg ska starten matas så det blir fart på det hela. Här nedan några tips, metoden ovan är Sébastien Boudet's recept.http://www.saltakvarn.se/recept/surdegstart-av-rag/http://www.saltakvarn.se/recept/surdegstart-av-vete/http://www.saltakvarn.se/recept/glutenfri-surdegsstart/ Måste ju testa... Bara det inte blir för syrligt... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat November 27, 2017 Share Publicerat November 27, 2017 Kycklinginnerfiléer i kryddig gräddsås... Och ris.. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.