M-Ola Publicerat Juli 11, 2018 Share Publicerat Juli 11, 2018 I dag blir det grillad fisk, rostad nypotatis samt grillad broccoli. 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Christian N Publicerat Juli 11, 2018 Share Publicerat Juli 11, 2018 Tilapia? Trevligt. /C Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
M-Ola Publicerat Juli 11, 2018 Share Publicerat Juli 11, 2018 Seebream eller havsruda på svenska. Odlas i grekland/turkiet och är väldigt god grillad. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat Juli 11, 2018 Share Publicerat Juli 11, 2018 Blev en runda med grillen till kvällens fotboll, köpe kotlett å eget ’turkiskt bröd’. Grönt å vin till. /P Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
redtop Publicerat Juli 12, 2018 Share Publicerat Juli 12, 2018 På 2018-07-07 at 23:34 mikebike sa: För 500g lax: 2 msk salt, 1,5 msk socker (gärna Muscovado), 2 tsk lakritspulver (Lakritsrotens är bäst, men Kung Markatta funkar). Blanda allt och täck laxen med blandningen, i en plastpåse. Låt stå i kylskåp 2-3 dygn, vänd morgon och kväll. Före servering: skölj av med kallt vatten och torka av med hushållspapper. Serveras med limeaioli (hemgjord, inte den illgröna och söta från delikatessdisken). Bonusrecept: Lakritsgravad lax blir väldigt god att grilla! Grilla först på köttsidan tills den får färg och sedan lite längre på skinnsidan. Finessen är att den inte skall bli genomgrillad, den skall fortfarande vara gravad i mitten. Dagens lunch enligt receptet ovan, med hemrörd limeaioli och de sista egna färskpotatisarna! Mycket gott med den speciella lakritsbrytningen! Vi sparade en bit till grillen så får vi se hur det blir! Tack @mikebike 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. Dansken Publicerat Juli 12, 2018 Detta är en populär post. Share Publicerat Juli 12, 2018 I går åt jag ett kilo kräftor. Det var så gott så jag tar ett kilo till i dag 2 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
mikebike Publicerat Juli 12, 2018 Share Publicerat Juli 12, 2018 11 minutes ago Dansken sa: I går åt jag ett kilo kräftor. Det var så gott så jag tar ett kilo till i dag Eftersom vi har semester och befinner oss på Västkusten så blir det havskräftor ikväll. Fyra kilo till fyra personer, inköpta nästan direkt från båten. 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. qvarnhill Publicerat Juli 12, 2018 Författare Detta är en populär post. Share Publicerat Juli 12, 2018 Idag blev det "en kväll på stan" utan att ens lämna huset... Eller ja, nå't ditåt i alla fall! Alkoholintag först, sedan burgar i hela ansiktet innan man åker hem! Vildsvinsburgare med tillbehör föregånget av blended whisky med tillbehör. 3 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Nils l Publicerat Juli 12, 2018 Share Publicerat Juli 12, 2018 Har fullt upp att fylla upp frysarna med sommarens delikatesser. Hinner knappt laga mat själv då större delen av dagen sovs bort i värmen och natten går till fiske och alldeles strax hjortronplock. Det tullas på sista resterna av den torkade karljohansvampen och någon filé av abborre men annars blir det utemat just nu. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. PAS Publicerat Juli 13, 2018 Detta är en populär post. Share Publicerat Juli 13, 2018 Pannkakor är bra mat. /P Ehh... Nu banne mej regnar det här. Va sugen jag blir på å springa en runda, när äntligen det finns lite syre i luften . 3 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
sidelock Publicerat Juli 13, 2018 Share Publicerat Juli 13, 2018 På 2018-07-12 at 18:49 qvarnhill sa: Idag blev det "en kväll på stan" utan att ens lämna huset... Eller ja, nå't ditåt i alla fall! Alkoholintag först, sedan burgar i hela ansiktet innan man åker hem! Vildsvinsburgare med tillbehör föregånget av blended whisky med tillbehör. Whisky + ginger ale brukar benämnas Dark & Horny (som variant på Dark & Stormy som består av rom + ginger ale. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat Juli 16, 2018 Share Publicerat Juli 16, 2018 Favorit i repris på grillen, shepherds pie på rådjur. Röken färgades med apel, en å körsbärsträ. /P 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Juli 16, 2018 Share Publicerat Juli 16, 2018 Varit på födelsedagsfirande där det bjöds på smörgåstårta... ?? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
MagnusN Publicerat Juli 17, 2018 Share Publicerat Juli 17, 2018 Gårdagens boarlognese. Rester är the shit i värmen Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Juli 17, 2018 Författare Share Publicerat Juli 17, 2018 Blidde Shepheard's pie här också, med HP-sås förstås. Lite apart på tallriken är det sista av en batch pressgurka... 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat Juli 17, 2018 Share Publicerat Juli 17, 2018 Hörde bara ’mycke grönsaker’ till lunch. Då tänkte jag kött. Så blev det att smakvariera svinfärs. Den fick sin riktning av kokosmjölk, timjan, spiskummin, tomatpure (+ S&P, lök å vitlök) å när det var klart blanna jag i tärnad grön papprika å halloumi. De 2 sistnämnda, förutom smak då även krispighet å gnissel i tuggandet. Blev en bra kombo av det där. /P 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat Juli 17, 2018 Share Publicerat Juli 17, 2018 4 hours ago MagnusN sa: Gårdagens boarlognese. Rester är the shit i värmen Trött idag i värmen, tog en stund innan poletten ramlade ner vad det är för mat Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
MagnusN Publicerat Juli 17, 2018 Share Publicerat Juli 17, 2018 6 hours ago tecno sa: Trött idag i värmen, tog en stund innan poletten ramlade ner vad det är för mat Kan vara så att Qvarnhill myntat rätten? 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Juli 18, 2018 Författare Share Publicerat Juli 18, 2018 3 hours ago MagnusN sa: Kan vara så att Qvarnhill myntat rätten? Kan vara så, här äts mestadels "boarbolognese" eller "bambibolognese"- 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat Juli 19, 2018 Share Publicerat Juli 19, 2018 Kvällsmat då? Fixar ja! Slänger på några bitar å lite potäter på grillen. /P 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
mikebike Publicerat Juli 20, 2018 Share Publicerat Juli 20, 2018 Ceasarsallad på Grinda Värdshus. Ikväll blir det capresesallad med jamon serrano hemma. Imorgon kväll middag på Stallmästaregården. Semester.? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Juli 20, 2018 Share Publicerat Juli 20, 2018 Köpte en billigpizza på Willys igår, men det var ju riktiga tomater på den... ? Fick tänka om.. Så det blev.. Hade ingen grädde hemma (annat den sura som hamnade i smeten. ?). Men jag har mjuka, söta äggvåfflor och då är dom goda som dom är.. ? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Juli 20, 2018 Författare Share Publicerat Juli 20, 2018 Lajjade lite med röken i afton, det blev rökta räkor och musslor på bröd med aioli... Fullt tillräckligt i värmen! 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat Juli 20, 2018 Share Publicerat Juli 20, 2018 Löjligt lätt å lika gott. Tyvärr ej egenfångad men med skivad potät, möe purjo samt tomat, S&CitronP å oregano. En smörskiva å ett par skvättar grädde å olivolja blir det bra. Lite rök förståss. Färdi! Å Nu ska jag prova en Czech som heter Bernard. /P 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Juli 20, 2018 Författare Share Publicerat Juli 20, 2018 10 minutes ago PAS sa: Löjligt lätt å lika gott. Tyvärr ej egenfångad men med skivad potät, möe purjo samt tomat, S&CitronP å oregano. En smörskiva å ett par skvättar grädde å olivolja blir det bra. Lite rök förståss. Färdi! Å Nu ska jag prova en Czech som heter Bernard. /P Nom nom nom... 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.