PAS Publicerat Mars 28, 2019 Share Publicerat Mars 28, 2019 Snabblunch i solen. /P 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. sidelock Publicerat Mars 31, 2019 Detta är en populär post. Share Publicerat Mars 31, 2019 Vildsvinsbogar i tunnan. Som synes är det tydligt vilken som är utgångssidan. Ytterst få köttbitar träder ut ur detta purgatorium svårtuggade. 4 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Finn Inge Vidare Publicerat Mars 31, 2019 Share Publicerat Mars 31, 2019 På 2019-03-22 at 20:54 Mulle mek sa: Och nu är det provsmakat på riktigt. Fullkornsspagetti, parmesanost, vitkålssallad och ett glas rött. Gott gotti gott gott? På 2019-03-23 at 13:41 Mulle mek sa: Fortsätter på inslagen väg idag. Samma gryta. Annat innehåll, Ärtsoppa i storkok på G. 2 Kg ärtor och 1,5 Kg rimmat fläsk, 8 gula lökar buljongtärningar i lagom mängd (kött, oxe och grönsaks) Timjan och Mejram. Ska koka så det ligger ett rejält lager med smällt fett från fläsket överst och löken i princip är upplöst i soppan. Och när man ändå är fjättrad i köket så blir det pulled beef på 3 Kg högrev Ja efter de där grytorna borde du vara mätt. 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat April 2, 2019 Share Publicerat April 2, 2019 Bidde en snabbis hemma idag, cheeseburgare med tillbehör. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
TekDr Publicerat April 2, 2019 Share Publicerat April 2, 2019 13 minutes ago tecno sa: Bidde en snabbis hemma idag, cheeseburgare med tillbehör. En snabbis är aldrig fel ? och en cheeseburgare är gott det med ? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. Daltorpet Publicerat April 2, 2019 Detta är en populär post. Share Publicerat April 2, 2019 En rejäl burgare på gås/ank/kaninfärs samt linderödsbacon. Lite lök cheddarost och maxdressing. Ett par sådana här så blir man nästan mätt? 5 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat April 6, 2019 Share Publicerat April 6, 2019 Kvällens kulinariska, tonfisk - lök - rysk salami - rökt skinka - rikligt med ost, pizza kit Favorit som faktiskt smakade gott. 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat April 7, 2019 Share Publicerat April 7, 2019 Strimlade upp ca kilot älghals som blev till en ’gryta-ish’ och intogs ute i värmen. /P Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Daltorpet Publicerat April 7, 2019 Share Publicerat April 7, 2019 Gåsakörv! 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat April 13, 2019 Share Publicerat April 13, 2019 Dagens värmande kulinariska suppe med ett par ostknäckisar och sköljdes ner med en sen 2019 Chateau de Muu. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat April 14, 2019 Share Publicerat April 14, 2019 Ide torka blev till bankade rå-rullar med pot-mos. /P Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
lsjonsson Publicerat April 14, 2019 Share Publicerat April 14, 2019 Idag blir det älgkalvsköttgryta med jasminris, sweet chili sås o wokgrönsaker. Givetvis är det kocken i hushållet som tillagar denna delikata maträtt! Alltså jag! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
TekDr Publicerat April 14, 2019 Share Publicerat April 14, 2019 Håller på att äta undan lite i frysen så det trillade fram ett paket vildsvinsrev från 2015 ? men de såg bra ut och luktade ok så dom fick en runda i kastrullen för att avslutas på webern med en glace. Visst vildsvin vinner inget på 4 år av lagring men det smakade inte heller illa ? marinerade även till tunna skivor vildsvinsskinka med lite asiatisk touch som backup till reven som blev grymt bra Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
redtop Publicerat April 14, 2019 Share Publicerat April 14, 2019 Road kill lasagna! Lasagnen blev mycket smakrik fast vi glömde vitlök! :-) Trafikälgen från ett par veckor tillbaka hamnade på middagsbordet både igår och idag. Igår som gryta och idag som lasagne. Körde grytbitarna direkt från frysen 8 timmar i vakumpåsen i sous viden innan jag brynde på dem och gjorde gryta. Blev mycket mört och fint! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
oinas Publicerat April 14, 2019 Share Publicerat April 14, 2019 Glöm inte rensa bort däckdubben ur lasagne bara ? 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat April 16, 2019 Share Publicerat April 16, 2019 På 2019-04-02 at 19:28 Daltorpet sa: En rejäl burgare på gås/ank/kaninfärs samt linderödsbacon. Lite lök cheddarost och maxdressing. Ett par sådana här så blir man nästan mätt? Hur äter du den där? Lager för lager? Eller är du som en orm i käkarna och kan gapa hur stort som helst...? ? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat April 16, 2019 Share Publicerat April 16, 2019 Själv gjorde jag morgondagens middag idag.. Kålpudding... Svärdottern kommer på besök i morgon och kålpudding stod på önskelistan.. Hon formligen älskar kålpudding! Jag såg henne äta det till frukost första gången jag bjöd på det och det blev över...? Frukost.. 1 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Daltorpet Publicerat April 16, 2019 Share Publicerat April 16, 2019 57 minutes ago shamani sa: Hur äter du den där? Lager för lager? Eller är du som en orm i käkarna och kan gapa hur stort som helst...? ? Haha kombination mellan att pressa ihop den och ormkäkar? 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat April 17, 2019 Share Publicerat April 17, 2019 16 hours ago Daltorpet sa: Haha kombination mellan att pressa ihop den och ormkäkar? Förstår det som att det är till att vara "stor i käften"... ?? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Nils l Publicerat April 17, 2019 Share Publicerat April 17, 2019 Karl Johan, trattisar och sandsopp. Höstens överflöd förgyller upplevelsen långt in på nästa säsong. Idag gjorde jag ett tappert försök att vara nyttig med en blomkålssoppa. Det gick bra ändå tills jag "tappade" en sådär trehundra gram färskost i grytan. Men jävlar vad gott det blev med en grabbnäve trattisar och lite lök. Ligger på rygg och inväntar döden som en befriare. Helskotta vad mätt jag blev. Det blir goda frukostar ett tag framöver. 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
PAS Publicerat April 25, 2019 Share Publicerat April 25, 2019 Beredde plats i frysen å gjorde slut på de sista jule-köttbullarna. /P Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
karelsk blandning Publicerat April 25, 2019 Share Publicerat April 25, 2019 Helgrillad entrecote från en mindre älg. 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
sidelock Publicerat April 30, 2019 Share Publicerat April 30, 2019 . Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
sidelock Publicerat April 30, 2019 Share Publicerat April 30, 2019 . Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
sidelock Publicerat April 30, 2019 Share Publicerat April 30, 2019 . Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.