Hoppa till innehåll

Dagens rätt


qvarnhill

Recommended Posts

På 2019-08-01 at 13:40 detstorabla sa:

Inspirerad av @orjant så köpte jag lite kamben igår som jag nu lagt på smokern. Räknar med ca 4 timmar innan böjtestet visar önskat resultat.

20190801_131624.jpg

Hur blev det?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

1 hour ago orjant sa:

Hur blev det?

Grymt! S.k. "knife and fork". Följde i princip ett recept på amazingribs.com 

Brukar köra älgsida på samma sätt. Grymt matsäck på älgpasset. 

Tur att du skriver om så mycket god mat... Inspiration!

  • Thanks 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Basilikapesto å mayo är bra å ha hemma.

Blev en kylskåpsrensning delux.

Fyllde ett chiabattabröd med ovan + skivat grillat kött, ruccola, stekt ägg, ost, tomat, purjo, lite skivad potät.    

Va svårt att på ett anständigt sätt äta den.  /P

dagens.JPG

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Idag blev de spagetti å älgfärssås, toppad med lite cremefraiche. /P

dagens.JPG

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

10 hours ago Dansken sa:

Kantarellsmörgåsar med Wästerbottenost

Har du möjlighet att kallröka ska du röka lite Västerbottenost så du kan ta det till en nivå till?

Den sitter dessutom som en fläskläpp till kräftskivan.

  • Thanks 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

På 2019-08-09 at 20:30 Mulle mek sa:

Blev en Skaldjursbuffe i all enkelhet. Kompletterad med hemslagen Aioli hälften med örtkryddning, färska baguetter, vitlökssmör, rökt brie och västerbottenost och lite camembert.

Sen måste resterna nyttjas också, skaldjursfound på G

20190809_190134[1].jpg

20190809_200445[1].jpg

Jag är på helt fel ställe... Dreggel, dreggel...?

  • Haha 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

På 2019-08-19 at 19:56 TekDr sa:

Currykyckling på de första egenuppfödda tuppkycklingarna ?

C9FB9D68-0C7B-416E-8203-D83DD8228CDD.jpeg

Undrade först du hade lagt en ödla på tallriken... ?? 

Var f.. är mina glasögon? ??

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Jonssons ägfärsbiffar ( det är på förra årets älgfärs. Fint med vakuumpack) med gräddsås, potatis, div grönsaker o mjölk.:wub: Jag gjorde en laddning med köttfärsbiffar idag på drygt 2 kg älgfärs. Det blir fint ist för korv under älgjakten.

Jag var med alla älgar som vi sköt förra året (ca 70 kg på min lott) men ändå har jag kvar ca 10 kg. Hur kan detta vara möjligt för jag tycker att vi har ätit bra hela hösten förra året o fram tills nu.:whistling::P:lol:

  • Thanks 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Man får ju äta undan det sista inför höstens jakter så idag blev det skavgryta på älgkalv med lite svamp, grädde och annat gött.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.
×
×
  • Skapa ny...