Hoppa till innehåll

Dagens rätt


qvarnhill

Recommended Posts

Ikväll blir det Coq au vin på en rejält fullvuxen LaFleche tupp av godsets egna produktion.

  • Like 2
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Hmmmmm de är ju hamburgarens dag i dag. Nu vart det två finska köttpiroger med tillbehör så vi kan väl kalla dessa för burgare ;)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Jobbat hela dagen så det blev stödköp på lokala pizzerian ikväll...

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

15 minutes ago, TekDr said:

Jobbat hela dagen så det blev stödköp på lokala pizzerian ikväll...

Brottarmatta som omväxling ;)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Malt en 10-12kg suovas rökt kött och nåt paket bacon i, tänkte testa göra lite hamburgare till att börja med och se om det blir bra.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Testade grilla hamburgare av souvas färsen igår och det blev riktigt bra.

Testade nu göra köttbullar medan jag pressade hamburgare, få se om det blir lika lyckat.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

2 mindre tunnbröds rullar med varsin grillkorv mos rostad lök finsk delikatess gurka och ett glas sen 2020 Chateau du Muu.

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

29 minutes ago TekDr sa:

Landade visst en ungtupp på grillen idag...

A32111C0-8C8D-4C32-AB07-1F69DAA20FB6.jpeg

Riktigt fin?? Blir en hög vakteltuppar här, trevligt smågodis ☺️

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

13 minutes ago sidelock sa:

Riktigt fin?? Blir en hög vakteltuppar här, trevligt smågodis ☺️


smakade änna fågel? vart nån blandras mellan LaFleche och fan vet vad.... ?

Vi har ett knippe vaktlar på tillväxt också ? och några kalkoner och nu även nykläckta gäss och fasaner, blir fint framåt hösten ?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

På 2020-06-08 at 17:55 TekDr sa:


smakade änna fågel? vart nån blandras mellan LaFleche och fan vet vad.... ?

Vi har ett knippe vaktlar på tillväxt också ? och några kalkoner och nu även nykläckta gäss och fasaner, blir fint framåt hösten ?

Får du kvar ett vingpar från en kalkon så kan jag köpa av dig till min flugbindning. 

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Har gjort matbackar till den här eftermiddagsveckan som jag avblåste då jag fick covidbeskedet.

Pasta med ost och skinksås. 

Fylld sik i ugn fyllde med hackad rödlök tomat dill och citron samt peppar och smör med ris till

Nu puttrar det kucklingfile i gratängsås på grädde mjölk och ost, även det med ris.

Börjar kännas som att man blir människa igen.

 

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

18 minutes ago Nils l sa:

Får du kvar ett vingpar från en kalkon så kan jag köpa av dig till min flugbindning. 

Ska försöka ha det i minnet när det blir slakt.

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.
×
×
  • Skapa ny...