vildmark 1,143 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Ta brösten och stek dem som ringduvor.. Typ smör..salt..vitpeppar..lök och kantareller..och en skätt grädde.. Quote Link to post Share on other sites
killer_mouse 1,334 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Var nästan så jag tillaga den och jag tackar gud att jag inte slösade några kantareller på den Quote Link to post Share on other sites
Flintbüchse 274 Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Ok. Så jag har inte smakat nån än. Alla har hamnat på rävåteln. Idag sköt jag 18 till så nu har jag skjutit 70 stycken den här säsongen. 1 Quote Link to post Share on other sites
kalasmacka 33 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Tror ni det är någon fart på nötskrikorna nu kring ekarna, eller är det för tidigt? var hittar man dem? Ja jag vet att det drar igång den 16e 👍 Quote Link to post Share on other sites
hs_merkel 6,957 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Har många på åtlarna ändå städade jag friskt förra året med 22an Quote Link to post Share on other sites
Dansken 25,378 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Det är ganska många på våran grisåtel Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.