Hoppa till innehåll

Vem är MrT ?


MrT.

Recommended Posts

5 hours ago faxe sa:

Ingen, och då menar jag ingen klarar sig ifrån Jonsson:lol:. Välkommen:thumbsup:

Tusen tack :lol: !!

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

På 2017-01-10 at 01:27 MrT. sa:

Tackar !!

Nää, hur kom du fram till den slutsatsen :huh:. Kör du själv en BMW ?

Årsmodell -12 hämtades på Bike i Trollhättan sprillans ny 4 maj -12 fullutrustad från fabrik. Har numer ~ 6 500 mil på mätaren och sedan är den väl lite "patinerad" här och var, inte minst korvlådorna, som fått ta en del stryk. Men what the heck, grejerna är ju till för att användas :P.

Det är ju bara BMW som gör hojar som verkligen är tänkta för den sortens resor :thumbsup: Dessutom är BMWåkare lite hårdare virke än andra, de första hojarna på våren och de sista på hösten är oftast BMW, eller hur?! B) (nu får jag väl skit av någon )

Det börjar bli dags för en ny hoj, allt för många år sedan nu, förra var en pensionerad polis K75a som tog mig och hustrun någon runda runt danmark och tyskland. Självklart blir det en BMW igen. En GSA är dessvärre lite för dyr för mig men det ska i alla fall vara en boxer, helt fast efter att ha provkört. (dessutom kör jag ju Subaru, boxer är grejen)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

2 hours ago MarkusR sa:

Det är ju bara BMW som gör hojar som verkligen är tänkta för den sortens resor :thumbsup: 

Kan inte säga varesig bu eller bä här.

2 hours ago MarkusR sa:

Dessutom är BMW åkare lite hårdare virke än andra

Det kan jag däremot hålla med om B):P.

2 hours ago MarkusR sa:

de första hojarna på våren och de sista på hösten är oftast BMW, eller hur?! 

Vad jag kan säga om det påståendet, är att jag har sett BMW-hojar (senast) nu i December, då ett uns av sanning finns det nog i påståendet. Dessutom har jag sett mc-folk på andra hojar också sent förra året, men den sista hoj jag såg (i December), var en GS/A. Sedan finns det en och annan juvel som kör året om, även om det är vinterföre (dock inte jag). Själv brukar jag starta min säsong någon gång i mars månad, om vädret tillåter.

2 hours ago MarkusR sa:

En GSA är dessvärre lite för dyr för mig men det ska i alla fall vara en boxer

Ja, inte var den gratis när jag hämtade ut den på Bike i Trollhättan. Nära 200 lusentappar fick jag skilja mig från, för att få med mig den hem. Sedan har jag lagt ytterligare ~ 10 lusentappar på tillbehör från en känd tillbehörsfirma. Vad det gäller boxers vara eller inte vara (boxermotorn är lite av BMW.s DNA, som någon uttryckte det) så är jag inte speciellt förtjust i utseendet. Faktum är att jag tycker boxermotorn (på hojen) är s*itful. Däremot skulle jag kunna leva med det i en bil, då slipper man se eländet.

Men...När man sitter i sadeln och kör maskinen, då glömmer man väldigt snabbt bort hur ful den (i mitt tycke) egentligen är, för det är en fantastisk maskin att köra och jag är bara så j*vla nöjd !! F ö så är K75:an en välrenommerad maskin också.

Om du är intresserad av att köpa ett begagnat objekt, gå in på SVENSKA BMW MC KLUBBEN och titta under säljes, eller lägg in en egen blänkare om att du är intresserad, så kanske du hittar något intressant objekt som du mäktar med ekonomiskt. Själv tänker jag köra och äga min maskin så länge jag har råd.

 

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

BMW gillar jag inte: varje gång det stod en sån bredvid min moped tyckte surbollen som åkte på den att han skulle skriva mig en faktura för antingen det ena eller det andra...

  • Like 2
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

3 hours ago Dansken sa:

BMW gillar jag inte: varje gång det stod en så bredvid min moped tyckte surbollen som åkte på den att han skulle skriva mig en faktura för antingen det ena eller det andra...

Tyckte han att det var svårt att hinna ikapp :rolleyes:

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Vi hade ett ställe vid en nedlagd järnväg där det var gångstig och vid änden av vägen var det 2 bommar/järnrör där man fick "kryssa" emellan för att folk inte skulle cykla där.
Tog man sig bara dit var man "home free"

Moppen kom lätt förbi- men inte BMW'n ;)
Annars vann dom jämt- dom var inte så dåliga att åka hoj dom.....

  • Like 2
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

På 2017-01-12 at 14:56 Dansken sa:

BMW gillar jag inte

I mitt fall behöver du inte vara orolig för den saken. Jag använder min hoj till att åka på, inte för att putsa på den ;). Dessutom är den redan "patinerad" som det så vackert heter.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...