Jump to content

Hjälp med musikslinga


Recommended Posts

Joacim

Hejsan,

Tänkte höra om här finns någon inne som sysslar lite med musik och har vettiga inspelningsmöjligheter för att göra en 2-3minuter lång instrumental slinga som jag kan använda i mina jaktfilmer på Youtube dels som intro och dels som "utfyllnadsmusik". Jag har valt att få betalt av Youtube därav måste jag hålla mig ifrån upphovsrättsskyddade låtar (upptäckte jag sist) ;)

Jag kan byta mot jakt och då främst skyddsjakt på gris i sommar eller bockjakt. 

Mvh Joacim 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

https://www.Reservdelar24.SE

https://www.AUTOdoc.SE


 • Similar Content

  • JHSkog
   By JHSkog
   Hittade en ny filmsida som heter [raderat].se som handplockar Svenska jaktfilmer. Tacksam för Tips om jaktfilmer som ni vill få upp på hemsidan!
   Filmkategorierna på [raderat].se
    
  • Eliasson94
   By Eliasson94
   Hej alla!
   Har i några år nu filmat när jag och mitt jaktlag jagat(på hobby nivå). Vi använder oss av två actionkameror som jag och en annan satt på våra hörselskydd, min lillebror agerar som en extra kameraman vid sidan av skytten då han inte jagar själv, just hans vinkel gör att filmen blir så mycket bättre då man ser skytten från en annan vinkel än bara från skyttens ögon.
   Jag försöker att inför varje nytt jaktår att utveckla vårat filmande för att förbättra nästkommande film men har inför i år svårt med att komma på bra idéer. Därför vänder jag nu till er, har ni några bra tips på hur man fångar jakten på ett häftigt sett? Har funderat på en drönare för den coola vinkeln man får, men här säger ekonomin ifrån... Hur filmar ni? Några häftiga vinklar, kamera placeringar? Eller hur agerar ni jägare i filmen? Pratar ni inför kameran för att berätta vad som händer(jaktbloggens filmer är ett bra ex) eller lägger ni till text efteråt? Eller ett kommentator spår? Vi fyller ut filmen med mycket naturscener för att få en bra helhet till dagens jakt, så det inte bara är hundsläpp, drev, skott. Hur tänker ni här?
   Jag uppskattar verkligen om ni har några erfarenheter som ni vill dela med er! Skit jakt på er!
   Mvh Alexander 
  • Randiz
   By Randiz
   Hejsan!
   Tänkte börja filma nu när jakten drar igång!
   Och jag undrar lite vad ni andra amatör filmare filmar med för kameror och vilka redigeringsprogram ni kör och vad ni har för stativ mm
   Denna tråd kan ni också lägga upp era filmer med länk ! Det är alltid kul att kolla på jaktfilmer och tänka sig fram till jaktsäsongen
   "Hare" Bra
   /MVH Emil
×
×
 • Create New...