Hoppa till innehåll

Salta helt vildsvin för grillning


Ijahman

Recommended Posts

Hej på er.

Tänkte skjuta mig ett vildsvin som ska helgrillas på min 40 års-fest.
Förra gången jag helgrillade så använde jag bara marinad på ytan.
Tänkte denna gång salta hela grisen något innan grillen.

Hur skulle ni gå till väga?

Endast saltspruta eller skulle ni på något sätt lägga hela grisen i saltlake? Och i så fall HUR?

Skulle ni hänga i 40 dygnsgrader för att sedan låta den ligga i saltbad...... Hur länge?

Knepigt...

Tänkte mig en gris på runt 45 kg

Med vänlig hälsning John

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...