redtop Publicerat Mars 22, 2019 Share Publicerat Mars 22, 2019 Är det någon som provat att göra "tjälknöl" med sous vide, dvs tillaga direkt från fryst? Några tips kring det? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Jr_Moberg Publicerat Mars 22, 2019 Share Publicerat Mars 22, 2019 Jupp! Det går bra. Har kört stek, fransyska, ytterlår av hjort och ren. Köttet direkt från frysen krydda i påse och sedan ca 14 timmar i 56 grader. Sedan 3 timmar saltlag. Bon Apetitio! 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
MagnusN Publicerat Mars 25, 2019 Share Publicerat Mars 25, 2019 Misstänker att Moberg brynte sin knöl efter såvidden. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.