Hoppa till innehåll

Utdrag ur Svensk kokkonst anno 1917


Patrik L

Recommended Posts

Jag har lika bok här, ingår i mitt "in case of" bibliotek bredvid soldf och S.A.S överlevnadshandbok.

Går i princip att äta det mesta, bara det tillreds rätt.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

2 hours ago karelsk blandning sa:

Vad står det om björnköttet? 

Finns recept på halstrade björntassar och björnstek om jag minns rätt, jag kan fota av dom sidorna om du vill.

/Patrik

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...
På 2019-08-11 at 23:18 Patrik L sa:

Finns recept på halstrade björntassar och björnstek om jag minns rätt, jag kan fota av dom sidorna om du vill.

/Patrik

Hade varit i intressant se om du har möjlighet lägga ut bild. 

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

1 hour ago redtop sa:

"Köttet är mycket gott" 
Vad stod det mer om grävlsvinet? Man blir ju nyfiken! :whistling:

Bara det som var på dom två sidorna ;)

/Patrik

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...