Hoppa till innehåll

Det "goda" hatet


doenitz

Recommended Posts

Problemet ligger inte i om problematiska grupper terrorklassificeras eller Inte. Det verkliga problemet är att hat har blivit accepterat om det är för den goda sidan. Man kan spy hur mycket galla som helst om man bara gör det ifrån rätt sida. Det är idag fritt fram att hata så länge man anser sig tillhöra den goda sidan. Och detta gäller faktiskt från båda hållen. Det finns helt enkelt ingen respekt för meningsmotståndare. På grund av detta, så startar och slutar all kommunikation i förolämpningar och glåpord. Båda sidor är precis lika värdelösa.

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

13 hours ago danielj sa:

Ang. det "goda hatet" och diskussionsklimaten i världen idag är totalt åt helsike.

Valfri diskussion idag går till så här:

1, Fakta har ingen betydelse utan hur det känns är viktigare! Upplevelse slår ju alltid fakta som vi alla vet!

2.Till skriv din meningsmotståndare en åsikt. Tvinga dem att försvara den även om det inte ens är deras åsikt.

3. Blanda in Usa eller Nord korea. Beroende på vilken sida du kan anses höra till!
Det är ju så att höger är alltid lika med Usa. Kommunism har ju inget land testat  och om det "erkänns" så är det inte din variant av Kommunism!

4. Förlöjliga, förlöjliga. Om diskussionen inte går rätt så är personliga påhopp din bästa vän, men glöm inte att klaga högljutt om det kan utläsas en minsta kritik mot din person eller argumentations teknik.

5. Glöm inte att mest "likes" vinner. Så håll dig till den stora massan! (Vet inte vad som har hänt med "Bara döda fiskar flyter med strömmen") Själv lever jag efter. "be careful of the masses sometimes the m is silent"


//Danielj

+1 på den. 
Otroligt bra sammanfattning ? .

Stor eloge till alla som orkar diskutera genom att aldrig lämna faktanas stig å inte nedfallna till personangrepp eller en nedlåtande ton?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Skulle lägga till en detalj i ovan beskrivning-

Lyckas du smeta på opponenten något riktigt smaskigt i åsiktsväg, kontakta genast dennes arbetsgivare och ställ denne mot väggen.. är denna åsikt ok på erat jobb?? Skärmdump och sen sprid i rätt kanaler ?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Bra skrivet som vanligt.

Kan tipsa om lite skönlitteratur för bilåkandet, precis avslutat ljudboken. Inte Lewins bästa men som vanligt aktuella och tänkvärda återgivningar.

https://www.adlibris.com/se/bok/arvet-efter-oss-9789188901880?gclid=EAIaIQobChMI0ejtodvK6gIVgaiyCh2IBw7DEAQYASABEgLRR_D_BwE

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Angående det "goda" hatet så är det väl sidan som oftast den som har mest medhåll i media och smyger sig på lite då och nu som en herpesinfektion och inte bara stenkastande extremister om jag inte är helt ute och cyklar ?

 

Jag hörde senast i dag replik i radio från en representant från Världsnaturfonden på SJF önskemål om att Vargstammen skull behöva minska i Västmanland pga mest (?) Varg per kvadratkilometer.

Han kunde utan några motfrågor angående fakta i ämnet tala om hur den mycket omfattande illegala jakten på Varg inte kunde tillåta att stammen minskade där och att Sverige hade väldigt liten Vargstam (trots Riksdagsbeslut på 170-270 och en inventering som säger över 370 i dagsläget)

Ska man sända ett sådant reportage så bör väl den som håller i en intervju läsa på lite och ifrågasätta och bemöta faktan i sådana uttalanden, annars blir det ju bara en slags elektronisk hjälpa till att sprida propaganda eller i bästa fall bara riktigt dålig journalistik.

Tycker mig tyvärr kunna se detta scenario lite för ofta i radio/tv för att det inte skulle ha med vurm om att låta det "goda" komma till tals att göra.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

10 hours ago Sjöfaran sa:

 

Stor eloge till alla som orkar diskutera genom att aldrig lämna faktanas stig å inte nedfallna till personangrepp eller en nedlåtande ton?

Lite tips ang. diskussioner på offentliga forum!

1. Diskutera inte saker du "brinner" för. Det leder bara till högt blodtryck m.m.

2. Du kommer aldrig få din "motståndare" att byta åsikt. Speciellt inte om det blir en längre diskussion! Du skriver eller argumenterar för den tysta massan som ev. läser!

3. Undvik hypotetiska scenarior som din meningsmotståndare ritar upp. Du kan aldrig diskutera emot vad för tomtar och troll som finns i någon annans huvud.

//Danielj

  • Like 2
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...