Hoppa till innehåll

Husqvarna 640


Viktor_K

Recommended Posts

Fick ett nytt lock av zeiss häromdagen, riktigt bra service!  Ja, jag var imponerad av den minimala skottskadorna men hoppas på mer utvärdering under hösten. Inget ville visa sig ikväll.

Bössan känns bra att hantera, men kolvkammen måste såklart upp. Bra tips Hs_Merkel, inte tänkt på denna variant men låter smidigt!

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

pankade till en grävling häromdagen som gick i backen utan problem, inga konstigheter med barnes ttsx i det fallet heller. Hoppas få klämt någon älg för utvärdering snarast. Kommer dock få byta slutstyckeskulan, har svårt att repetera med bössan vid axeln då den hamnar så nära kikaren. Har köpt ett par manschettknappar med husqvarnas emblem på tradera, dessa skall fällas in i en knopp. Fortsättning följer...

  • Like 2
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
På 2019-01-27 at 21:52 Viktor_K sa:

Efter att ha bråkat med ett par gamla dörrkarmar, tvingats dra på snökedjorna på traktorn för att snöröja och kört av en länkarm på densamma tänkte jag roa mig med att bädda stödpunkter i pipkanalen nu när underbeslaget var nerfräst. Jag mätte och nu gick det fritt med ett par mm. Min käre smed hade dock klampat fast underbeslaget så det krökte sig lite inåt. Får slå ner en träbit för att bukte det tillbaks, såg att dansken redan satt en bit i magasinschaktet när han fräste. Då blev jag trött å gav fan i det, får tillbringa kvällen med min fru istället. Har dock fått lite grejer till bygget som jag visar bild på. Tackar Patrik L ödmjukast för baserna. 

173AAA20-3292-4432-9E79-5FABBB8C0A9A.jpeg

Vart beställde du bakkapporna?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

uppdatering denna tråd!

Bössan levererar, 3 rådjur förra året och iår 2 rävar + en grann bock men i kulvalet börjar jag vackla lite då precisionen inte är dålig men inte heller jättrebra. samt köttförstörning och mycket blodsprängt trots ganska bra skott, inga längre flyktsträckor vid rena lungskott men inte helt 100. Börjar snegla på accubond men vi får se.

Höjare håller jag på med nu till kolvkammen, har haft fullt upp med bygge av boningshus men börjar myssla med detta i dagarna. blir en enklare variant i kydex som sedan kläs med läder som får en patronhållare på sidan. fästes med kardborre. 

skall be min fru ta bilder då jag fortfarande inte har en sådan där telefon...

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.
×
×
  • Skapa ny...