Hoppa till innehåll

En fråga om vakuum förpackning


Ompi

Recommended Posts

Tinar du köttet? eller vaccar du det som redan är fryst?
Det är olika vilket vilt vi talar om: Älg håller flera år i frysen utan att få "smak" medan gris måste ätas kanske innan ett halvår.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Men är det styckat och packeterat i plastpåsar nu? Då skulle jag låta det vara som det är: det håller sig ett år .

Det är sämre att tina och frysa igen.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

57 minutes ago Ompi sa:

Ingen som har svar !!!! Kom igen vad säger expertpanelen ?

Hur långt är ett snöre????? Tinade och frös om fyra dovbogar  för några år sen höll i minst sex månader dock så malde jag allihop!

  • Thanks 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

44 minutes ago Ken1 sa:

Hur långt är ett snöre????? Tinade och frös om fyra dovbogar  för några år sen höll i minst sex månader dock så malde jag allihop!

Så du menar att det är möjligt ???

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...