Jump to content

Alfie's Blog

  • entries
    47
  • comments
    17
  • views
    6,713

Träning och jakt i en salig blandning


Alfie

188 views

Man tränar på med div 2 laget, skoj är det, men jobbigt. Å andra sidan kan jag ju vara farsa till 70% av laget så med tanke på det så går det väl riktigt hyggligt :D fast jag har inte riktigt räknat ut varför jag tar en och annan puck :blink: tror det har att göra med att jag inte hinner gå på alla dragningar utan står kvar :D eller så hinner jag inte undan helt enkelt :D

Ett kort älgjaktspass står på programmet i morgon bitti, sedan styckning av förra helgens älgar. Söndag lär det bli ett kort jaktpass för mig på morgonen, sedan dubbla isträningar med någon timmes mellanrum.

Jo tack, jag sover bra på nätterna :o

Nästa helg dra jag mig söderut, åker ner till Kristianstad på fredag och blir där till onsdagen veckan efter. Får se vad man skall hitta på under helgen bara, kanske vi hittar på nå jaktligt kollegan och jag? dom har bra med gris och gäss, får återkomma i den frågan.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...