Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. TekDr

  Köpes: Sikte med BT och mil-riktmedel

  Ja det var skit att det var den sista de hade i lager 🤷‍♂️
 3. Dansken

  Reparera PELTOR hörselkåpor

  Och jag har nyss svarat.
 4. redtop

  Reparera PELTOR hörselkåpor

  @Dansken Jag skickade ett PM.
 5. JoPe

  prisbild sako Quad?

  Ja. Spontant tycker jag det låter för billigt, men jag kan inte argumentera mot mattematik
 6. Dansken

  Köpes: Sikte med BT och mil-riktmedel

  Tänk vad mycket pengar du hade sparat om du hade köpt 2 😉
 7. TekDr

  Köpes: Sikte med BT och mil-riktmedel

  Ja inte utan att man blir lite stolt över sig själv 😺 var typ 47% rabatt så det blir nog bra detta 🤷‍♂️
 8. ozzian

  prisbild sako Quad?

  du tänker ca 15k för allt utom kikarna?
 9. HuggyBear

  Reparera PELTOR hörselkåpor

  Jag känner en snubbe som heter Svend i Kumla! Trevlig, rätt så rolig att prata med å han är rätt händig på mycket! Om han inte ha fullt upp med att, till billig peng, gänga pipor passa in Boydsstockar eller "fila trycken" så fixar han säkert ett par Peltor också... 😆
 10. Dansken

  Köpes: Sikte med BT och mil-riktmedel

  Du är duktig du 😉
 11. TekDr

  Köpes: Sikte med BT och mil-riktmedel

  Kunde inte hålla mig och klickade hem ett Athlonsikte från Astro 😳
 12. Någon som vet om någon som kan reparera ett par Peltor hörselkåpor om man inte har kvitto kvar och inte vill åberopa något garantiärende då garanti'n har gått ut för länge sen?
 13. Today
 14. lindgren

  Girjas vann striden om fjälljakten

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/vapsten-vs-vapsten-laddat-mal-med-historiska-fortecken Detta kommer åxå att bli intressant... Vapsten lappby vs Vapsten sameby ... (same,same, but different...)
 15. Fortfarande kajko med "topic svarade på ..." i browern. Och nej, jag kör inte TappadTolk och kommer inte göra det heller "topic svarade på NJJs NJJ i Våra Hagelvapen"
 16. NJJ

  "Lätt" hagelbock kaliber 12

  Har haft funderingar omkring både 20 och 16, men landar ofta i slutändan i 12.
 17. hs_merkel

  Skinnbyxor.. marknaden dött?

  Sköna men tunga. Har haft två par. Har sweadteam idag har hållt riktigt bra! Trots tynne och taggtråd och grisbett
 18. JoPe

  prisbild sako Quad?

  Om man räknar såhär så har du nästan två kompletta vapen + en pipa - en låda. Nypris på torsbo 22 kkr (14 för range +8 för syntet, varför är de så mycket billigare än andra? ) skulle tro att siktena är mer värda utanför paketet. Många är snåla men man kan i alla fall lägga ut för 70 % av nypris.
 19. MarkusR

  Skinnbyxor.. marknaden dött?

  Kul, jag har kikat dem, men inte köpt.
 20. ozzian

  prisbild sako Quad?

  Noterat,, ska lägga ut hela paketet bara, men vet ej pris ännu.
 21. Yesterday
 22. Hej För en tid sedan var jag och några av taxarna på Gotland. Lade då ev märke till ett fenomen som jag har frågor om... så finns här en gotlänning/gotländska så har jag lite frågor. p.
 23. Hej Söker kikarsikte typ S&B, Zeiss, Helia 5 (med ståltub), Swarowski: 3-12x42, 3-9x42, 2,5-10x42, 1,5-8x42, 2,5-10x40. Belyst riktmedel inget krav. Gärna riktmedel tysk 1, 1A, Fo1, 11 eller 4. Absolut inte intresserad av de senaste modellerna med en massa knappar på utan mer traditionella kikarsikten. 1 tums tub eller 30 mm. Inte intresserad av kikarsikten med klämda tuber, eller andra defekter etc. Kontakt via pm M-98
 24. vandraren

  Skinnbyxor.. marknaden dött?

  https://www.engelsons.se/skinnbyxa-getskinn Apgrymma! Åkte på 16/8 vid duvpremiären, och har inte använt andra brallor vid jakt! Jagar 2-4 dar i veckan från 1/10. Riktigt, riktigt jävla bra! p.
 25. Har en fin Helia 5 1-5x24 4dot. Ett märke på batterilocket annars i riktigt bra skick. Flipplock samt Kahles Neoprenskydd.Önskas byta mot ett fint Swarovski Z8i 1-8x24 helst 4A-IGivetvis pengar emellan.Skicka PM om ni har något och intresse finns.
 26. hs_merkel

  Browninge 525 laminat

  https://www.norajaktosportskytte.se/browning-525-new-sporter-laminat.html Jo tack! Har dem kommit så här långt är nog inte en syntet långt bort! Klart intressant modell!
 27. Mulle mek

  prisbild sako Quad?

  Har forskat lite på pip-priser då jag är sugen på en 22wmr. Nypris hos Astrosweden är 3290:- Finns en begagnad hos en handlare för 2500:- Verkar inte vara någon större skillnad i pris på sugrör och Heavy barrel. Kan sträcka mig lite över Christians prisförslag och bjuda 2000:- för 22wmr och att vi delar på fraktkostnaden om vi inte kan lösa det på annat sätt. Mvh Mulle
 28. hs_merkel

  kolv till husqvarna 1651

  Såga in längs nätskärningen. Och bakifrån mot. Hitta en större bit som sågas ur som u med raka kanter som du lägger över det hela skarven blir på undersidan och i pistolgreppet. Var så jag tänkt göra. Och blev tipsad om. Men nu verkar bössan såld så kommer inte bli av.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...