Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Så här när fredagswhiskeyn är avnjuten kommer bössbytardjävulen krypande. Det har blivit dags att ta drevjaktsskyttet till nästa nivå, jag har idag en m98 i 9,3x62 som är mycket trevlig men den står mest i skåpet. Roligast vore klart en dubbelstudsare men mest mångsidigt en rakrepeter... Ni som har båda vilken använder ni mest?
 3. Pyrschjägaren

  Grova rör

  Som drevbössa på grövre vilt. 🙃 Nä, förstår hur du menar. Kanske kraftigare kaliber vore mer passande uttryck. Kaliber 30 och uppåt med snabba kulor för att få ner framförhållningen. Sugit på 270win-nöten en tid. 7mm rem mag. Etc. 308an känns bara så trist i skåpet.
 4. Pyrschjägaren

  Grova rör

  Den här bössan var ju jävligt snygg tycker jag. Känns som en grym passbössa på älg och drevjakt. Kanske är det overkill med såna här kalibrar och jag bara villhöver ett sånt rör. En 270 win kanske skulle gjort jobbet lika bra.
 5. Joacim

  Grova rör

  Är inte helt säker på att jag är med dig ang att 300WM är ett "grovt rör". Oavsett så vad har du tänkt jaga, på vilka avstånd osv? Mvh Joacim
 6. Today
 7. Dahla

  Grova rör

  Jag har haft en 358NM en gång i tiden. Den kolven gjorde ont så bössan såldes. Min nästa magnum får bli en 308NM.
 8. Reppa

  Vilken bössa i kal .308w ska jag välja?

  Jag skulle funderat på en Tikka T3 sporter eller en STR 200 med en våpensmia 308 pipa om du inte behöver gå 20 km över fjället till passen.
 9. Mulle mek

  Dagens rätt

  Svaret på frågan är Bolognese serverad med färsk pasta och rikligt med lagrad Parmesan ost, till det ett glas rött eller två😉 plus en liten vitkålssallad för att döva samvetet.
 10. Pyrschjägaren

  Grova rör

  På senaste tiden har mitt intresse för grövre kalibrar vaknat. I yngre dagar var jag bara inne på snabba klass tvåor. Men nu börjar jag fundera över nåt grövre och kanske snabbt. Behöver inspiration och råd. Kalibrar som 300 win mag, 338 win mag verkar ha fabriksammo till okey priser. Nån som har förslag på nåt liknande till drevjakten? Vad har ni?
 11. Mulle mek

  Dagens rätt

  Ytterligare en ledtråd, serveras tillsammans med pasta😋
 12. Mulle mek

  Dagens rätt

  Nopp, går inte in under köttgryta😄
 13. tecno

  Dagens rätt

  Italiensk mustig köttgryta
 14. hobbe

  Baka bröd och kakor

 15. tecno

  Dagens rätt

  Detta fixade jag nyss till i min Airfryer = smaskigt men fan så varmt (därav detta inlägg) Pottis gratäng 2 skivor kassler med ananas och en klick Bea.
 16. Mulle mek

  Dagens rätt

  Ytterligare en ledtråd. Italien, koktid ca 3 timmar 20201127_163502.mp4
 17. Hipshot

  Vilken bössa i kal .308w ska jag välja?

  Läckert! Det där blir svinbra.. börja nu spara pengar, sälj ngt organ eller så, och skaffa bra optik så du kan använda grejerna med trygghet! Finns säkert en och annan deal att hugga på nu när det är black vaddetnuheter...
 18. Mulle mek

  Dagens rätt

  Nej, men en bra gissning😊
 19. calle

  Dagens rätt

  Bouf Bourgogne .. vet i fan hur det stavas
 20. hs_merkel

  Vilken bössa i kal .308w ska jag välja?

  Den var fin.
 21. tecno

  Dagens rätt

  Blir säkert nåt gott
 22. Mulle mek

  Dagens rätt

  Ska göra lite storkok. Dom flesta ingredienserna syns på bilden. Köttet är Högrev. Kan någon gissa vad jag skall laga.
 23. Mikael S

  Vilken bössa i kal .308w ska jag välja?

  Hipshot! Nej, ingen kikare på den.... så det skall jag köpa. Kanske nån har en bra, typ: 3-9 eller 4-12 x 40 eller 50 som ligger o skräpar? Sako A2 Huntern .308w var inte i superskick, men bra bruksskick! Däremot så var Sako A1 Vixen .222rem i det närmaste nyskick! Hälsningar Micke
 24. pmt

  Blånering

  Priset skiljer lite om det ska strykblåneras eller om du kan få grejorna kokblånerade. Det är svårare att få strykblåneringen riktigt bra. Ska du strykblånera - välj smed med lång erfarenhet där du sett resultatet från tidigare arbeten. /T
 25. karelsk blandning

  Kulor 338wm.

  Månadens fynd.
 26. Svante T

  Blånering

  Tackar👍🏼
 27. JonasJakt

  Maxtryck Lincoln Premier

  Ok, tack! Det är bly i skotten jag har 😊
 1. Load more activity
https://www.Reservdelar24.SE

https://www.AUTOdoc.SE


×
×
 • Create New...