Hoppa till innehåll
https://www.Reservdelar24.SE


All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. I går
 3. Dr Krall

  Mellanklassoptik den nya toppklassen?

  Är inte du en Zeiss-kille Filip? 😅
 4. ÅlandsFilip

  Mellanklassoptik den nya toppklassen?

  Någon ny mellanklassoptik som någon är nöjd över, eller någon som vill sälja sin Delta HD 2,5-15x56?
 5. Interbond

  CZ 527 warmint cal 223r

  Är det någon som äger en sån bössa i denna församling och kan ge en bedömning om den?
 6. Jag kör 3/8 i båda, jäkligt lagom
 7. culot

  Äntligen en Browning A5:a

  Jag har haft besök av en A5 kompis fr Staterna i en vecka , så han fick skjuta stål i en Auto 5 cal 16 i ett besök på Sportingbanan innan vi drog ut i skärgårn för Knipjakt. Han hade med sig en mycket uppskattad present ... Ett av författarens signerade exemplar av Brownings Auto 5 Bibel Så kan det gå när man e snäll.
 8. HuggyBear

  Dubbelstudsare.

  Ok. Jag fatta piken FÖRSTA gången... 🤣🤣😜 Bli spännande å se vad som landar i ditt skåp då det är klart! 🙂
 9. Är du säker på att den inte är öppnad? Vad är skillnaden i loppet vs mynning ? Tecna skjuter normalt ganska tätt, men du hade Bior och rullstukat ? Det kan sprida rejält men det ser glest ut glesare än min 4/10 choke
 10. marcus.söderlund

  Dubbelstudsare.

  Börjar med en lite köpetråd då det börjar närma sig ändå. Söker en ds i klass 1 kaliber. Randpatron och något slags montage måste den ha. Antingen vrid eller hak eller om det är ett modernare vapen integrerat fäste likt blaser/heym mf. Inge gyttorp eller sånt rappel av intresse.
 11. Provade på 35m vä+hö pipa, samt 25m dito. Vid sidan av taskig träffbild på 35m, framför allt på den fulla choken, spred den dessutom mer än 3/4 borrningen. Tyckte dessutom att den tog högre än vad som känns bra med rödpunkt. Jag får hålla lite lågt för att centrera bilden på tavlan. Drillingen, från runt -68, är inskjuten med 175gr kula 7x57r borde vara reglerad med någon hagel laddning för samskjutningen. Funderar därför hur mycket en laddning på 29-30g påverkar träffläget. Borde teoretiskt ta något lägre. Hur mycket kan jag lita på chrony M1? Träffbilden antyder för hög hastighet (utblåst och oacceptabelt stora luckor) på us4. Fr.a. Mellan kl6 o 9
 12. 1/4 i underpipan och 1/2 i övre brukar jag ha på 682:an om det ska jagas med den. Skjuts i den ordningen också... sidasidan är väl 1/2 och 1/1, drillingen 3/4 och 1/1 och alla tre dräper det som siktas på men öppnare är nog det jag föredrar om jag får välja.
 13. MarkusR

  Vilken trångborrning bör skjuta först?

  Hellre åt det öppna hållet. Kvart/kvart är inte alls dumt. Jag hade skeet/skeet i mirokun och allt jag sköt dog. Traditionellt är väl att man börjar med den lite mer öppna pipan, och har kvar den trängre för uppföljning då det påskjutna hunnit lite längre ifrån dig.
 14. 370 på display är 385 V 1 eller V0,75 egentilgen och det är inte dåligt, sen behöver inte så grova hagel gå fortare.
 15. faxe

  Sålt

  Swichat
 16. faxe

  Sålt

  . PM
 17. skurrt

  Vilken trångborrning bör skjuta först?

  Haha nä precis! Blir väl till att köpa en till 1/4 isåfall
 18. marcus.söderlund

  Sålt

  Det är 30mm ringar 👍
 19. Skruva i 1/4 och 1/4 så slipper du bry dig. Viltet lär inte märka att det inte är ngn skillnad. T
 20. faxe

  Sålt

  För 2,800,- så tar jag fästet, om det är 30 ringar.
 21. Franchi

  Browning 325 eller GTI

  Upp
 22. marcus.söderlund

  Sålt

  Siktet sålt!
 23. sidelock

  Vilken trångborrning bör skjuta först?

  Hur långt ut tänker du skjuta? Inom 30m så kvittar det. Löpskott på normala håll = kvart. Fastvisslat vilt = 3/4 rätt i knoppen/nacken. Typ.
 24. sidelock

  Ljuddämpare Brno 602

  Köp soundscope om du vill hålla bössan snygg.
 25. HuggyBear

  Ljuddämpare Brno 602

  Svaren är: 1. JA! 2. Till 45cm om DU vill. Jag skulle rekommendera 51cm. Skulle du nån gång råka skada gängan eller nå så finns möjlighet att kapa å gänga om igen...
 26. Hallå! Ska nu äntligen få börja jaga med mitt hagelgevär! Fokus ligger på hare,rådjur och räv. Jag har mobila chocker och hade tänkt använda 3/4 respektive 1/4. Jag funderar dock på vilken choke jag ska skjuta med först. Alltså skjuta med 1/4 först som sprider mest och sedan 3/4 med en mer samlad svärm? Frågan är helt enkelt i vilken ordning jag bör skjuta med trångborrningarna? Tackar!
 27. marcus.söderlund

  Sålt

  Eller en blaser r93 prof i 30-06 med 57cm pipa gängad m14x1. Kalix kolvkam och annan bättre bakkappa med siktet o fästet ovanför för 24500?
 1. Ladda mer aktiviteter
×