Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Engelbrekt

  Fri kalvjakt på grund av varg

  Intressant. Här i Skåne får vi ju bara skjuta kalv och vi har väl nu mer än ett revir etablerat… Vi kan dock snart börja jaga stork istället, om inte vargen hinner före…
 3. robban.jagaren

  Konservera en rävsvans

  Följer med intresse
 4. Today
 5. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  Ja, jag har hört det också! Ja, det kan vara så som du säger, men jag är inte riktigt säker! Det har pratats till höger o vänster om ny kärnkraft så vi får se vad som händer efter valet om mp är kvar eller borta med vinden.
 6. sexfemåtta

  Den stora fisketråden

  Kul att se all denna entusiasm för elfel. Ska precis till att byta bil kommande vecka eller så till en annan begagnad. Nu vet jag vart jag ska vända mig om det är nått dolt fel på linorna;P;P
 7. Mulle mek

  Den stora fisketråden

  Elektrisk felsökning var det roligaste jobb man kunde ha när jag jobbade som lastbilsmek. Den mest spännande felsökningen var nog när en kund kom och sa att vindrutetorkarna gick igång när man öppnade dörren om innerbelysningen stod i automatläge😉☺️ Bor också lite för lång från Hippen för att kunna hjälpa till.
 8. detstorabla

  Ut med den rödgröna röran!

  Det är tyvärr inte så. S står bakom 100% förnybar energi 2030. Inte 100% fossilfri energi. S har pressats på den här frågan. Deras skenbara positiva inställning till kärnkraft handlar bara om triangulering av jobbiga frågor i valet.
 9. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  S idag är inte samma s som för 30-40 år sedan eller längre tillbaks. Ja, det gör dom! S har ett stort maktbegär.
 10. Arctic

  Den stora fisketråden

  Jag kan hålla med om att det är kul att felsöka -- efter att felet är hittat. Innan är det för mig också bara frustrerande. 😁
 11. PAS

  Ut med den rödgröna röran!

  S är en katastrof dem med. De struntar blankt i vad som sker med dig bara de får sitta vid makten. Engång i tiden gjorde de Sverige starkt men det var då det. För den som tvivlar så titta bara bakåt å fundera lite på utvecklingen i landet. Inge vidare torde vara det nyktra svaret.
 12. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  Som jag har tolkat s så är dom öppna för kärnkraft så länge dom regerar ensamt utan stöd från mp o v. Ja, det vore en katastrof för landet om mp ska sitta i regeringen i 4 år till.
 13. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  När vädret har varit så soligt under en lång period så lönar sig solceller. Du får tillbaka pengarna när du säljer huset i så fall och kan visa vad du har i elräkning och hur mycket solcellerna producerar under gynsamt väder.
 14. Järven

  Ut med den rödgröna röran!

  Det rök ur ena skorstenen på Karlshamns reservoljekraftverk i går, vet dock inte om det berodde på att ett block var i drift eller inte. Sossar motarbetar kärnkraft och bygger miljöförstörande vindkraft i klimatets namn när dom sitter gisslan hos MP. Nu verkar det finnas risk för 4 till katastrofår för vårt land. 😠
 15. sexfemåtta

  Ut med den rödgröna röran!

  Jo ved har jag redan beställt och kommer köpa mer när grannar ska avverka! solceller är inte så säkert att det skulle löna sig, beroende på hur länge jag bor kvar där jag är förstås.
 16. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  Ja, det var det sämsta beskedet om mp på länge. Vi får verkligen hoppas att det är fel. Ja, det gör det verkligen för med mp i regeringen som får vi aldrig någon rätsida på klimat- o enrgiprolemet.
 17. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  Det är bara att du skaffar dig ordentligt med ved eller installerar jord- eller bergsvärme eller solceller till huset. Det betalar sig.
 18. OlaK

  Choker till Cutts, webshop.

  Det felade 0,7mm för att bottna mot pipan.
 19. MagnusN

  Ut med den rödgröna röran!

  MP 5.2% var sämsta beskedet på länge. Hoppas innerligt på ett statistiskt fel... Hoppas så innerligt att de åker ut. Det krävs ett sunt omtag i miljö och klimatfrågor som inte dirigeras av kärnkraftmotståndare.
 20. sexfemåtta

  Ut med den rödgröna röran!

  Mitt 3-åriga elavtal jag band för ett par månader sen börjar plötsligt kännas billigt, i jämförelse. Nu kostar samma bindningstid ytterligare en krona. Det bådar ju inte gott direkt. Fy faen.
 21. PAS

  Ut med den rödgröna röran!

  Sossepriser! 4å47! Sossarna har lagt ner 6 av 12 kärnkraftverk = Sossepriser. Vem vid sunda kroppsvätskor tycker detta är bra? Den som fortfarande har huvudet i sanden är nog zzz bortom räddning. Vad det detta vi skulle lämna över till våra barn? /P
 22. JOBEno1

  Ut med den rödgröna röran!

  Det går bra nu… 4,47 kronor – så mycket kommer elen kosta per kilowattimme på fredag i södra Sverige. Det är det högsta priset någonsin. Enligt Johan Sigvardsson, elprisanalytiker på Bixia, finns det ett enkelt svar till den höga höjningen. – Det är att det blir vindstilla i morgon. Elområde 4 är mycket utsatt när det inte blåser, säger han. men satsa gärna på vindkraft😡😡😡.
 23. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  Sant men då är det ett tecken på mp:s förfall när dom inte får kandidater till kommunfullmäktige. Med mp i regeringen så lär det inte blir någon ny kärnkraft i framtiden. Det är svårt att få ett rätt alternativ som alla gillar.
 24. lsjonsson

  Ut med den rödgröna röran!

  Sant men sedan finns det alltid dom som vill ha en bättre miljö, m. m.
 25. lindgren

  Ut med den rödgröna röran!

  Kommun spelar juh tyvärr mindre roll.. Felet blir juh när dom kräver ministerpost. Jag tycker det är synd. Maggda är bra. Så en röst på S eller C blir en indirekt röst på MP... Blir inget roligt val i år heller då man bara väljer mellan nyanser av rödgrönröra, eller dom brunsmetade. Skulle man kunna få "ett" OK alternativ, så hade det juh varit lätt.. Sen blir det juh ändå skitsamma efter valet... ett vallöfte är inte mkt värt efter valet. För det beror juh på....
 26. fubar

  Ut med den rödgröna röran!

  Upp till oss andra att rösta så MP ALDRIG får något inflytande igen oavsett uppnådd spärr eller ej.
 27. lsjonsson

  Fri kalvjakt på grund av varg

  5-6 vuxna vargar dödar en vuxen älg. Det gör dom i Alaska har jag läst i någon tidning för länge sedan.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...