Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. tecno

  Dagens rätt

  Ja det är väl klart, kommer du med en massa grundlöst svammel så måste det ju rättas !
 3. culot

  Dagens rätt

  Det är lattjo att man får häcklas om kalibrar , vikt, singel liv, patroner , politik mm men jävlar om man häcklas var pensionärerna köper sin kattmat då blir det ett jävla liv 😎
 4. culot

  Dagens rätt

  Ingen skulle ha det sortiment bolaget har om monopolet släppte helt , men visst jag är för att dom borde få ha ett litet begränsat utbud, tyvärr såg vi nog mest trista billiga viner i de ” billiga ” butikerna …
 5. culot

  Dagens rätt

  Den ser seg ut 😎
 6. karelsk blandning

  Jämt valpen.

  Nästan 1mils motions tur sen lite bad i kallkäll vattnet före det blir komma kojan och sängen. Den äldre ville inte vara med på bild, när jag tog fram telefon var det direkt till mig.
 7. Yesterday
 8. Hipshot

  Luftgevär till skyddsjakt

  Det tror jag.. men finns den i licensversion?
 9. Efter två myrar till kanske 5kg. Man borde bara få plocka kommun vis, samma som med myrslåtter folk ska roffa på sig allt det går och oftast är det folk som inte behöver några extra kr utan bara vill ha mer. Jo ikväll är man hela bitter.
 10. Pyrschjägaren

  Luftgevär till skyddsjakt

  https://shop.luftvapen.se/luftgevar/kompletta-kit/fjadervapen/weihrauch-97k-kit Nåt sånt på jaktlicens borde väl ha precision att dunka ner duvor på ut till 25m?
 11. Dansken

  Dagens rätt

  Jag säger inte skatten ska bort. Jag säger bara att vuxet folk som får rösta och betala skat också ska vara betrodda att köpa en flaska vin eller ett par starköl där dom köper sina matvaror.
 12. Bubs

  Dagens rätt

  Personligen älskar jag Lidl. Dom har saltgurka, folköl, smör och kött, och till ett billigt pris. Vad mer kan man önska sig?
 13. MKJ

  Dagens rätt

  Släpper staten monopolet så ska skatten tas nån annanstans. Tycker bolaget gör ett bra jobb faktiskt. Dock håller jag med dig om att von Lidl har spottat upp sig väl, känns nästan lite kontinentalt att handla där.
 14. Dansken

  Dagens rätt

  I dag vart det entrecôte, potatis och bearnaisse. Alla ingredienser utom rödvinet inhandlade hos von LIDL. Men det borde ändras snart: det kan inte sitta ett gäng rynkiga folkpartister och omyndigförklara Svensken när resten av EU's borgare kan köpa vin hos LIDL. Vi skulle ju just VARA MED OCH PÅVERKA
 15. lsjonsson

  Älgjakten

  Ja, det gör det säkert!
 16. lagerstedt

  308-ammunition, Norma

  Detta är skjutet i min 308a på 100m
 17. karelsk blandning

  Jämt valpen.

  Än så länge är dom sams och nästan äter från samma skål. En grej med lillen här är att han tittar mycket på den äldre om han gör något spec och tar efter. Jag har inte lagt desto mer tid att lära han mer än sitt och stanna, nu sista två veckorna har han lärt sig ligg och att skälla när man ber honom, han smet här om dagen och räckte med att vissla så kom han tillbaks konstigt nog. Kanske bara är en tillfällighet att han lyssnar.
 18. karelsk blandning

  Älgjakten

  Så är det, men på det sättet är det tur vi har renskötseln just för att det inte går ihop med varg. Få se om det inte dyker upp några såna igen på årets snö.
 19. lsjonsson

  Älgjakten

  Ja, det gör det säkert! Jag tar ju hellre nalle i skogen än gråben! Det tror jag också!
 20. josc72

  Optik Marlin 1895

  https://skytte.astrosweden.se/sv/articles/2.117.2339/march-hunting-1-10x24-sfp-moa
 21. karelsk blandning

  Älgjakten

  Älg finns det nog hos er och var glad slippa dom andra i skogen. Blir kvar mer älg åt er.
 22. lsjonsson

  Älgjakten

  Inte älg har jag sett ännu på våran eller grannars marker när jag har varit ute och blåbärsrekat idag i ca 2,5 tim. Inte ens en nalle.
 23. lsjonsson

  Den stora fisketråden

  Väldigt lågt vattenstånd i Kalix älv vid Bondersbyn just nu. Med andra ord så kan det bli mindre med sik i älven i augusti när dom får börja håva sik. En anna glädjande nyhet är att laxbeståndet i våra älvar håller på att bli friska och mindre med zombielaxar. https://sverigesradio.se/artikel/friskare-lax-i-tornealven-i-ar--2
 24. karelsk blandning

  Älgjakten

  Måste snart driva iväg kon där, 2 timmar inatt igen på stenen, kommit typ 70 bilder på den. Lättast kanske flytta kameran egentligen. Ser ut att bli en rolig höst i år mer ren än jag sett tidigare på markerna och dessutom redan dom här mängderna som kommit. Dom kanske väntar tidig höst eller så är det nånting som driver och härjar i dom så det är därför dom kommit neråt, hörde att det varit oroligt på sändarna.
 25. culot

  Dagens rätt

  Har Lidl slutat fula sig mot personalen ? Dom hade väl knappt personal toa ?
 26. culot

  Dagens rätt

  Ja är det schweppes är allt galant, min snåle släkting köper deras eget märke och så även Willys dito, men det är väl härligt att några russin finns på Lidl 😁
 1. Load more activity
https://www.Reservdelar24.SE

https://www.AUTOdoc.SE


×
×
 • Create New...