jakobj Publicerat Februari 9, 2008 Share Publicerat Februari 9, 2008 Enkelt och gott sätt att tillaga tjäder som tjälknöl. Jag gör såhär: Skär ut brösten och lägg på plåt. Stektorka på ca 70 grader 10-12 timmar. Koka en lag av 1dl salt per liter vatten + en liten nypa socker och svartpeppar. Lägg köttbitarna att svalna i lagen under några timmar. Kanongott och fint att ha med i syggsäcken! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
jimbolo Publicerat Februari 9, 2008 Share Publicerat Februari 9, 2008 SKA testas! 10-12 timmar fryst eller från tinat stadie? Ska man köra dem på bröstbenet eller som fileèr? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
jakobj Publicerat Februari 9, 2008 Författare Share Publicerat Februari 9, 2008 SKA testas!10-12 timmar fryst eller från tinat stadie? Ska man köra dem på bröstbenet eller som fileèr? Den kortare tiden om det är höna eller tinat och den längre på tupp eller otinat. Ungefär alltså. Jag vill ha dom väl genomstekta sas. känns lite otrevligt med blodig fågel tycker jag! Jag har bara testat med utskurna filéer men det går nog bra med benet kvar också. Har testat att lägga in lår och vingar också och plockat ut dom lite tidigare, det blir bra men lite senigt att äta. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
jimbolo Publicerat Februari 9, 2008 Share Publicerat Februari 9, 2008 Endast de fina e gott nog att testa. Borde ju funka på gås me? Skall testa de samtigt! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.