Hoppa till innehåll

Hur länge ska man GRAVA?


jimbolo

Recommended Posts

Har nyss gravat ripa o e riktigt nöjd med resultatet då den fått vila ett par dar (ej i insaltningen).

Nu skulle jag vilja grava kött men e osäker på gravningstid/cm kött

Nån som har koll?

Finns de ngt kött man bör undvika att grava?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Gravad ripa lät jätte gott. Brukar grava älgfile till jul. och jag låter den ligga minst 2 dagar. det bästa med att grava är att man kan ha så mycket olika kryddor med. har gjort granskotts snaps som jag har gravat med de sista åren och det blir vansinnigt gott. Kött med risk för trikiner ska man inte grava. gravad makrill är åxå gott..

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...