G.Forsberg Publicerat Februari 9, 2009 Share Publicerat Februari 9, 2009 Hejsan! jag undrar om någon kan något bra recept på vildsvinsstek? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
markus81 Publicerat Februari 9, 2009 Share Publicerat Februari 9, 2009 Hej Gustav. Pm:a mickel du, så får du säkert en uppsjö av recept. Han är en sjuhelsike kock, som man inte slår i första taget. Hälsa från macwest du, så förstår han. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Jensa121 Publicerat Februari 9, 2009 Share Publicerat Februari 9, 2009 Hejsan!jag undrar om någon kan något bra recept på vildsvinsstek? Bryn i stekpanna och stäng porerna så att saftigheten bibehålls. Salta och peppra ev gnid in med rosmarin och vitlök alt. snöra in om du benat ur en bit. In i ungnen på ca 150grader kör steken tills kärntemperaturen är 55grader ta ut linda in i folie låt steken vila en halvtimme eller mer servera med potatisgratin alt klyft potatis En gräddsås smaksatt med johnys senap och lök, alt rosmarin och vitlök ( om man inte haft det i steken) Alt svamp och löksås, rödvin går också hem Bon apetit Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest STENE Publicerat Februari 9, 2009 Share Publicerat Februari 9, 2009 som obelix.. Hel grillat.. Men det kanske inte är väder för sånt jut nu Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
G.Forsberg Publicerat Februari 10, 2009 Författare Share Publicerat Februari 10, 2009 Hej Gustav. Pm:a mickel du, så får du säkert en uppsjö av recept. Han är en sjuhelsike kock, som man inte slår i första taget. Hälsa från macwest du, så förstår han. Tack för tipset jag ska höra av mig till honom:) ha de bra! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
G.Forsberg Publicerat Februari 10, 2009 Författare Share Publicerat Februari 10, 2009 Bryn i stekpanna och stäng porerna så att saftigheten bibehålls.Salta och peppra ev gnid in med rosmarin och vitlök alt. snöra in om du benat ur en bit. In i ungnen på ca 150grader kör steken tills kärntemperaturen är 55grader ta ut linda in i folie låt steken vila en halvtimme eller mer servera med potatisgratin alt klyft potatis En gräddsås smaksatt med johnys senap och lök, alt rosmarin och vitlök ( om man inte haft det i steken) Alt svamp och löksås, rödvin går också hem Bon apetit Tack för tipset Jensa! uppskattar det verkligen Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Jani_H Publicerat Februari 10, 2009 Share Publicerat Februari 10, 2009 Om du ska göra något som är riktigt fint.. så Vildsvinspitta. strimla o stek vildsvins kött. hacka rödlök. eller gul. salt, peppar, lite tacotexmex kryda, o salad, Bästa jag vet.. =) Eller mammas vildsvins gryta. o de är ett recept jag ej får lämna ut.. =P Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.