Hoppa till innehåll

Frysa in lever?


ozzian

Recommended Posts

Det går bra med vaccumpack till bägge. :thumbsup:

Bara ingen svetsning går så håller det runt 1 år iaf.

Lever har jag inte haft så länge i frysen. :smile:

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Hur länge den kan ligga har jag ingen koll på, har inte låtit den ligga längre än köttet från den f.d ägaren till levern. Men frysa den går utmärkt!

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Stekte levérn sen i porttioner in i frysen

går inte då jag ska göra pastej av den till nästa jul, men jag kan nog baka pastej i februari och frysa till jul!
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Tackar, jag har problem att vaccumpacka sladdrigt kött, men det handlar om max ett år!

vi testar!

Vad då sladdrigt kött? Hjärtat el. lever?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

typ köttfärs/lever.

Jag har svårt att suga ut all luft!

köttet ock köttsafter kommer mot där limningen sker!

men vi testar!

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

typ köttfärs/lever.

Jag har svårt att suga ut all luft!

köttet ock köttsafter kommer mot där limningen sker!

men vi testar!

 

Ok! Jag har inget sådant problem med Foodsavers vaccumpack.

Jag förstår. 

Gör så.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

jag har foodsavers v 2040, kostade 1500 ca för två år sedan!

märker skillnad på stekbitar och på färs om man bedömmer vaccumeffekten!

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...