Jämta Publicerat Oktober 19, 2007 Share Publicerat Oktober 19, 2007 Så, nu har ni en nålad tråd Bara att börja fylla tråden med bilder och förklarande text på flåning, urtagning etc. av olika djurslag Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 japp så kör vi då Det viktigaste av allt är att få bort alla hinnor,det säjs att haren har 7 st... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Har nu skurit ut ytter och innerfileer,skurit ner stekarna till grybitar samt malt ner bogarna,som jag här blandar med nyriven ost,peppar salt,lite ströbröd och en skvätt mjölk samt ett ägg Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
amakulu Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Härligt Telge. Snyggt. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Det är viktigt att bryna köttet på hög värme för att stänga alla porer snabbt !! Får sedan puttra på svag värme i 45 minuter Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Kommer mer...måste byta minneskort samt dricka mer rött... ;D Ville ha med text under varje bild...bara dock att inse jag är kock och jägare inte datorkunning.... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Flex Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 He he snyygt telgetok ser gott ut vass kamera ;D Mvh. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Köttbitarna plockas tillfälligt bort när man börjar med såsen som görs av stekskyn,mjöl,soja,gele och vin,viktigt att den får puttra ett tag så att mjölsmaken förvinner..obs vinet i nästan sist så det inte blir beskt Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 fortsätter--- Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Ser väl gott ut Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
amakulu Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Ser kanongott ut Telge Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 sover zzzzzzzzzz !!!!! ;D ;D ;D Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
jonnegone Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Haha Riktigt fint tegletok! man blev riktigt hungrig.. mer sånthära Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
vakjägaren. Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Ser bra ut , hmm ??? du eller frun ? ;D Sist skar jag tunna kebab skivor av en fälthare stekte på med kebabkrydda. Serverade med köpt kebabsås och pitebröd med diverse grönsaker och gullök. 3 st 7,2or och jag mådde som en prins , alla som fått sig en hare bör prova detta. Kanske inte så orginellt men gott som :- (kebabhare) ;D Mvh.......... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Roggman66 Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Fy fasen vad gott det såg ut! Kommer gärna på rester............... Topptråd! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Hylsan Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Klockrent, TT ;D Reflektion, din hand på magen likt en havande kvinna...är du gravid? / 8) Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Klockrent, TT ;DReflektion, din hand på magen likt en havande kvinna...är du gravid? / 8) Kan man tro faktist...fan ,bilden ljuger... väger dock för mycket men fan inte så mycket som det ser ut på bilden. Min fru har skrattat hela kvällen förexten,vad nu detta kan bero på ??? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
MKJ Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Imponerande att få en gnagare att se så där smaklig ut. Vad var det för rödtjut du hade på flaska? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 17, 2007 Share Publicerat November 17, 2007 Imponerande att få en gnagare att se så där smaklig ut. Vad var det för rödtjut du hade på flaska? Basilisk..85-90 spänn tror jag... Smakar så där !! vet andra viner som kostar mindre men smakar bättre........ Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 18, 2007 Share Publicerat November 18, 2007 Ser bra ut , hmm ??? du eller frun ? ;D Sist skar jag tunna kebab skivor av en fälthare stekte på med kebabkrydda. Serverade med köpt kebabsås och pitebröd med diverse grönsaker och gullök. 3 st 7,2or och jag mådde som en prins , alla som fått sig en hare bör prova detta. Kanske inte så orginellt men gott som :- (kebabhare) ;D Mvh.......... Här i huset är det undertecknad som står för matlagningen på helgerna,att det sedan är förbundet med att dricka vin under tiden gör ju inte saken sämre ;D Brukar för övrigt vara en rätt glad Telge när maten är klar ;D Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Hylsan Publicerat November 18, 2007 Share Publicerat November 18, 2007 >Telge Satan mannen, Basilisk till en till synes rätt "finstämd" maträtt, du måste gasa på med mkt mer smaker för att vinet skall komma till sin rätt, eller oxå tycker du inte om vinet bara för att jag tipsat om det :'( / ;D Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Guest Telgetok Publicerat November 18, 2007 Share Publicerat November 18, 2007 >TelgeSatan mannen, Basilisk till en till synes rätt "finstämd" maträtt, du måste gasa på med mkt mer smaker för att vinet skall komma till sin rätt, eller oxå tycker du inte om vinet bara för att jag tipsat om det :'( / ;D Hylsan..Basilisk är helt ok,men det är väl som så att skall man njuta av ett vin och verkligen känna dess smaker kanske man strax innan inte ha druckit 2 liter av nån annat vin... Har förövrigt stor respekt för dina tips om vin och mat..skriver Hylsan att vinet är bra så är det det... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Hylsan Publicerat November 18, 2007 Share Publicerat November 18, 2007 >telge Nåja, såg nog en burk Norrlands Guld där oxå ;D Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
jansson67 Publicerat November 18, 2007 Share Publicerat November 18, 2007 >telgeNåja, såg nog en burk Norrlands Guld där oxå ;D Ja den är bra, det vet till och med jag Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
vanja05 Publicerat November 19, 2007 Share Publicerat November 19, 2007 Kanon till 100% till med så var det ett gott vin bra jobbat Telgetok. Här nere i södra skåne (Trelleborg med omnejd) så ser man allt som oftast att ingen vill ha bry med en hare. Men så kan det oxo lätt ligga ett 50 tal efter en dags jakt och då har dom väldigt brott hem för där är ingen som dra i skiten. Men jag tycker att det är ett underskattat matvilt som man kan göra mycket gott av. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.