Jump to content

Segt forum?


exabit
 Share

Recommended Posts

[Om detta avhandlats i annan tråd så är det bara att radera]

Jag upplever forumet som oerhört segt sista dagarna. Det tar nästan en minut att "Visa nya inlägg", öppna en tråd, och att svara i en tråd.

Är det bara jag som har detta problem månne?

Link to comment
Share on other sites

Är det bara jag som har detta problem månne?

Nääää, liiiitee seeeeegt äärrrr deeet ;)

Link to comment
Share on other sites

För mig är forumet inte alls långsamt eller segt... jag har 3 som leverantör via 3G-nätet på landet...

Vad använder ni som upplever det som segt för leverantör av Internet?

Link to comment
Share on other sites

Vad använder ni som upplever det som segt för leverantör av Internet?

Bredbandsbolaget, och har aldrig haft just detta problem med forumet tidigare. Det verkar som uppdateringen av sidan hänger sig när den försöker ladda nån reklambanner, men det kan vara en slump också.

Och nej - jag tänker inte skaffa 3 ;)

Link to comment
Share on other sites

Det är lite till och från. Ibland går det väldigt snabbt och ibland är det riktigt segt. ;) Jag har 8 mb bredbandshastighet där jag bor och kan inte får mer just nu. :D

Link to comment
Share on other sites

Ibland rasslar det till, och ibland är det segt. Jag har rensat cookies och allt allt annat som lagras på min burk nu men ser ingen direkt förändring.

Link to comment
Share on other sites

Ibland rasslar det till, och ibland är det segt. Jag har rensat cookies och allt allt annat som lagras på min burk nu men ser ingen direkt förändring.

Jag har nu bytt nät/ISP och på detta backbone fungerar det klanderfritt.

Det kan ev vara något tjall på routing men som sagt jag skall kolla loggarna.

Link to comment
Share on other sites

Nu går det blixtsnabbt! :D

Hoppas det inte var mina lagrade prylar på burken som spökade ;)

Tack för hjälpen! På "vissa andra forum" blir man idiotförklarad så fort man har problem...

Link to comment
Share on other sites

Nu går det blixtsnabbt! :D

Hoppas det inte var mina lagrade prylar på burken som spökade ;)

Tack för hjälpen! På "vissa andra forum" blir man idiotförklarad så fort man har problem...

Går som blixten för mig med och jag har inte gjort nåt alls.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...