Hoppa till innehåll
https://www.Reservdelar24.SE


joco

Beretta al391 urika "cut off"

Recommended Posts

joco

Ropade ju hem en sådan på WB:s auktion...kommer väl dock inte få hem den förrän augusti som det ser ut nu med handläggningstider hos polisen i sthlm.

Det verkar ju vara olika mellan fabrikat och modeller av halvautomater hur en "magazine cut off" fungerar. Ni som har en Beretta Urika, stämmer nedanstående gällande den modellen?

- Modellen har automatisk cut off från magasinet, dvs om jag har en patron i loppet och drar tillbaka slutstycket kommer den spotta ut den i loppet men inte mata någon från magasinet när jag släpper fram slutstycket.

- Om jag trycker in "cut off"- knappen på vänstra sidan av lådan och gör samma manöver som ovan kommer slutstycket att låsas i öppet läge men för övrigt samma som ovan, dvs ingen matning från magasinet när jag släpper fram slutstycket igen med "cut off" knappen.

- Om jag gör samma manöver igen fast jag har tryckt in den lilla knappen framför varbygeln i bakkant av "inkastet undertill (carrier på engelska)", så låses slutstycket i öppet läge men när jag släpper fram slutstycket med knappen på höger sida så hämtar den en bula från magasinet. 

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt samhälle. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in nu

  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    Inga registrerade användare tittar på detta sida.

×