Jump to content

Tillvara tagande av skinn.


karelsk blandning
 Share

Recommended Posts

Är det någon här på forumet som brukar skrapa och bereda skinn själv eller lämnar ni iväg det.

Det kommer några skinn varje år som hamnar i frysen och tillslut så kastas dom om ingen vill ha dom, har skrapat något bäver skinn och började med ett grävling i höstas som jag inte hann färdigt.

Så nu är funderingen att göra en skrap stock av något slag så det underlättar skrapningen av skinn så dom inte hamnar i frysen bara.

Så alla tips om tillvaratagande av skinn är välkomna och bilder också, om någon har en skrapstock av något slag så är jag intresserad se bild på den.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...