Jump to content

Dunderklumpen's Blogg

  • entries
    10
  • comments
    0
  • views
    5,190

About this blog

Bloggen från nordligaste Jämtlands djupa skogar

Entries in this blog

Vad har hänt?

Tycker det var fasligt lite uppdateringar här på bloggen. Finns det någon där ute i cyberrymden?

Dunderklumpen

Dunderklumpen

Vargjakt berör och intresserar...

Jag har skrivit om det nya mediafenomen vargjakten på min blogg; http://nordjamten.wordpress.com Jag har iaf aldrig haft fler besökare än just nu, men frågan är om sidan besöks av vargkramare och de som inte vill veta varför man jagar varg eller om det är riktigt intresserade människor som vare sig redan bestämt sig om jakt är djävulens påfund eller om vi skall förbjuda vargjakt.  Ni jägare är också välkomna att besöka min relativt nya blogg och kommentera gärna, så att det inte syns som a

Dunderklumpen

Dunderklumpen

God Jul & Gott Nytt År!

Jag önskar alla jägare en God Jul & Ett Gott Nytt Jaktår! Hoppas ni kommer att få äta och dricka gott och få många nya minnen, för det skall jag försöka med. Mvh Dunderklumpen 

Dunderklumpen

Dunderklumpen

Länge sen sist..

Nu var det ett tag sedan jag skrivit på denna blogg.. Jag kan säga att jag jagat älg hela hösten och enbart sett ett par stycken, dvs att inget nytt horn hänger på min vägg..  Jag har även jagat räv med stövare för första gången med ett par grabbar som kommer från småland.. Riktigt roligt och som jag förhoppningsvis får göra fler gånger.  Mvh

Dunderklumpen

Dunderklumpen

Tillverkning upphörd

Här har jag nu suttit och samlat på mig mod i två dagar innan jag bestämde mig för att ringa och höra med Storumans industri om deras stora vapenskåp V20. "Vi har sluta tillverkningen på skåpen" var det en norrländsk röst i telefonen jag fick som svar efter jag stammat fram att jag ville fråga ett par frågor om deras vapenskåp. Vad i helvete skall jag göra nu då skrek en högljudd röst i skallen. Nu blir det till att försöka bestämma sig för vilket skåp jag kommer att köpa. Då anlednin

Dunderklumpen

Dunderklumpen

Flugbindning

Sedan tre år sedan har jag inte köpt en enda fiskefluga, utan jag har bundit dem själva. Här är några orsaker till varför just Du skall börja flugbindning: * Man tjänar pengar. * Man vet att flugorna är "riktigt" gjorda. * Ett roligt tidsfördriv. * Man får hitta på egna mönster och variationer. * Som jägare kan man använda sig av harhår, orrfjädrar, mårdsvans, minksvans m.m. Genom att man binder flugorna själva kan man också minska miljöförstöringen med t.ex. blytråd s

Dunderklumpen

Dunderklumpen

Början på en ny blogg...

Nu har äntligen Dunderklumpen klivit det stora steget in i bloggträsket! Han kommer att börja blogga om allt från skytte till flugbindning, men just nu känns det som att det mest kommer att bli inlägg om flugbindning då kung Bore inte släppt sitt grepp om norra Jämtlands djupa skogar. Hoppas i alla fall att detta kommer att uppskattas och reserverar mig vid eventuella fel. Mvh Dunderklumpen

Dunderklumpen

Dunderklumpen

×
×
  • Create New...