Jump to content

Alfie's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    47
  • comments
    17
  • views
    6,468

Premiär passet

Sign in to follow this  
Alfie

380 views

Jaha, efter att ha varit på ishallen hela dagen med lilleman på träningsläger så drog jag på mig cammo kläderna och begav mig ut till skogs.

Planen var att smyga längs en odlingsväg till en par lindor som ligger fin till och brukar ha besök av rådjuren.

Planen fungerade fint vad gäller utförandet, men när jag väl kom fram till lindorna så visade det sig att inget bruk av gjorts överhuvudtaget där, högteg överallt, visst såg jag spår efter rådjuren som troligen betat klöver, men med högteget så skulle det vara omöjligt att hitta ett skott där.

Dåliga förberedelser från min sida med andra ord.

Nåja, jag smög vidare efter att ha korsat lindorna, längs en annan väg som leder ner till bilen, kanske det kommit fram någon bock på de slagna lindorna på väg dit?

Nä, det hade det inte alls det, men en katt mötte jag längs vägen, den stannade upp ca 5m ifrån mig och tittade, man såg riktigt hur den försökte tolka varelsen framför den, efter att ha kört arga leken med mig i en minut eller två så bestämde den sig för att smyga en annan väg istället, visst fungerar cammo <_<

Inget mer hände under kvällen, mörkret föll ganska snabbt eftersom det drog in en regnskur, så jag packade ihop och åkte hem, skönt att ha fått vara ute i alla fall.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...