Hoppa till innehåll

På vilken sida står Jägareförbundet?


Havakko

Recommended Posts

Säger Svenska Jägareförbundet en sak till medlemmarna och något annat till politikerna? Eller råder det olika tolkningar inom förbundet beroende på vem man frågar? Känns lite förvirrande att först läsa den här artikeln https://jagareforbundet.se/aktuellt/forbundsnyheter/2019/02/forbundet-sluta-jaga-legala-vapenagare/ från förbundet och sen se Oskar Magnusson (S) påstå att Jägareförbundet sagt annat? Nu jobbar ju tydligen han för Mikael Damberg och kan ha gjort sin egen tolkning.

Edit: Enligt Magnus Rydholm, kommunikationschef för Jägareförbundet har inte Oskar Magnusson fått andra uppgifter än vad som sagts i artiklarna.

 

_20190311_084207.JPG

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Magnus Rydholm från SJF deltog i en diskussion på Facebook och klargjorde vad som sagts och inte. Enligt min uppfattning har förbundet blivit betydligt bättre på att kommunicera med medlemmarna på sistone. Fick nästan lite dåligt samvete som misstrodde förbundet, just nu är det oklart om Oskar överhuvudtaget träffat någon från SJF. 

Däremot har hans twittrande och brist på kunskap ihop med ignorans väckt ganska stor uppmärksamhet så tror inte det här stannar där.. 

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Läste om detta på Facebook, anser att Skölds uttalande på Jägareförbundets hemsida var bättre än intervjun med Wälimaa i Svensk Jakt.

Nu kom Magnus Rydholm med ett tredje uttalande i en jägarblogg:

https://blogg.jagareforbundet.se/2019/03/13/utnyttja-undantagen-i-vapendirektivet/?fbclid=IwAR2IuXlug1VbxlFifRrQTtV577Ih6r-W-NpJwfUFWvsmymDaB1m5n_YRihw

Det gäller att uttala sig kristallklart, annars kan Oskar Magnusson och annat löst folk snappa upp och utnyttja vaga uttalanden.

 

Raggarö

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Tofsen såg bekant ut iaf.?

Sossarna beter sig som de är i opposition, men de är de väl också egentligen i sin egen regering? De måste verkligen vilja Sverige illa när man bäddar ner sig i det sällskapet.

 

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Enligt inlägg av en på twitter som tydligen tagit kontakt direkt med Ola för att bekräfta, så ska han ha svarat enligt texten i bifogad bild. 

Stämmer det så har Magnusson återigen varit ute och cyklat. 

 

_20190315_002045.JPG

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.








×
×
  • Skapa ny...