tecno Publicerat Mars 9, 2018 Share Publicerat Mars 9, 2018 Gårdagens rester idag dvs P-gratäng med rådjurs stek 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. Jämta Publicerat Mars 10, 2018 Detta är en populär post. Share Publicerat Mars 10, 2018 Tunnpannkakor, vispad grädde och hjortronsylt, är i all sin enkelhet något av det godaste som finns 3 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
lsjonsson Publicerat Mars 10, 2018 Share Publicerat Mars 10, 2018 1 hour ago Jämta sa: Tunnpannkakor, vispad grädde och hjortronsylt, är i all sin enkelhet något av det godaste som finns Tankeläsare el. är det tvärs om? Samma här! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
tecno Publicerat Mars 10, 2018 Share Publicerat Mars 10, 2018 Snabbis idag, ostburgare med tillbehör. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Mars 11, 2018 Författare Share Publicerat Mars 11, 2018 Vitt protein idag... Kycklinglår i sötsur sås med ris och rostade cashewnötter. 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
sidelock Publicerat Mars 11, 2018 Share Publicerat Mars 11, 2018 Just now qvarnhill sa: Vitt protein idag... Kycklinglår i sötsur sås med ris och rostade cashewnötter. Appropå vitt kött, har qvarnhill någon erfarenhet av kanin på spisen? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Mars 11, 2018 Författare Share Publicerat Mars 11, 2018 8 minutes ago sidelock sa: Appropå vitt kött, har qvarnhill någon erfarenhet av kanin på spisen? Oja, sådär 30 år sedan hade jag tämligen stor uppfödning av kaniner och slaktade runt 100 st årligen. Gillar kanin skarpt och kan mycket väl användas lite som kyckling, yngre kaniner bättre än äldre så man ville få upp dem fort i slaktvikt. Har dessutom ätit en del marsvin, deras ursprungliga syfte för inte minst världsomseglare. Kanske ännu bättre kött om man bara kan komma över rått-tanken samt att det blir väldigt lite mat på dem. 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
sidelock Publicerat Mars 11, 2018 Share Publicerat Mars 11, 2018 39 minutes ago qvarnhill sa: Oja, sådär 30 år sedan hade jag tämligen stor uppfödning av kaniner och slaktade runt 100 st årligen. Gillar kanin skarpt och kan mycket väl användas lite som kyckling, yngre kaniner bättre än äldre så man ville få upp dem fort i slaktvikt. Har dessutom ätit en del marsvin, deras ursprungliga syfte för inte minst världsomseglare. Kanske ännu bättre kött om man bara kan komma över rått-tanken samt att det blir väldigt lite mat på dem. Har just fått hem fyra avelsdjur så all klokskap på spis och i stall är välkommen, pm om det blir för mycket bös i tråden. Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 11, 2018 Share Publicerat Mars 11, 2018 Svärsonen serverade stekt lax med potatis och någon form av gräddsås. Den laxen var mycket delikat. ? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 12, 2018 Share Publicerat Mars 12, 2018 Idag har mormor stekt 1 kg stekfläsk och en massa raggmunk... ? 6 hungriga personer lät sig väl smaka... Eller bara 5 faktisk för mellangrabben åt så mycket blodpuddig till lunch så han fick väl inte plats... 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Dansken Publicerat Mars 12, 2018 Share Publicerat Mars 12, 2018 På en måndag? Det är tisdagsmat... 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 12, 2018 Share Publicerat Mars 12, 2018 20 minutes ago Dansken sa: På en måndag? Det är tisdagsmat... Jaha... Förlåt då... Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Mars 13, 2018 Författare Share Publicerat Mars 13, 2018 Dagens rätt "to be"... Avelssuggorna får ibland fiskrens på matbordet och då får man passa på att sno åt sig lite av godsakerna, 4 laxhuvuden och några ryggremsor av torsk ger en vääääldigt god fisksoppa. Bara att svetta av lite chalottenlök och lite potatis och sedan späda med fiskbuljongen och grädde och mixa hela rasket, därefter låta puttra ihop till lagomt simmig konsistens. Krydda upp med peppar och salt och till sist slänga i de avrensade fiskbitarna, inte minst laxkinderna och tungorna... Job done! 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Dansken Publicerat Mars 13, 2018 Share Publicerat Mars 13, 2018 Har du fiskat dom nu ? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Mars 13, 2018 Författare Share Publicerat Mars 13, 2018 47 minutes ago Dansken sa: Har du fiskat dom nu ? Vi köper fiskrens till viltanläggningen så det är färskt rens från ett fiskrenseri... 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 14, 2018 Share Publicerat Mars 14, 2018 I all enkelhet.. 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 14, 2018 Share Publicerat Mars 14, 2018 Hade ju lite vispad grädde från härom dagen... Och ananas är vansinnigt gott.. ? 1 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 15, 2018 Share Publicerat Mars 15, 2018 Mmmm! Så gott! 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Mars 15, 2018 Författare Share Publicerat Mars 15, 2018 Idag var det "all in"... En räkmacka och en pava Cava till lunch... Kronhjortentrecôte med pommes och murkelsås till middag där det också slank ner en Budapestbakelse till efterrätt. 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 15, 2018 Share Publicerat Mars 15, 2018 8 minutes ago qvarnhill sa: Idag var det "all in"... En räkmacka och en pava Cava till lunch... Kronhjortentrecôte med pommes och murkelsås till middag där det också slank ner en Budapestbakelse till efterrätt. Riktig Budapestbakelse med mandariner? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
qvarnhill Publicerat Mars 15, 2018 Författare Share Publicerat Mars 15, 2018 36 minutes ago shamani sa: Riktig Budapestbakelse med mandariner? Självklart! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
shamani Publicerat Mars 16, 2018 Share Publicerat Mars 16, 2018 20 hours ago qvarnhill sa: Självklart! Det finns de dom förstör den med hallon eller coctailblandning från burk... ? Det är att förstöra en delikat bakelse! ?? Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
TokTammas Publicerat Mars 16, 2018 Share Publicerat Mars 16, 2018 26 minutes ago shamani sa: Det finns de dom förstör den med hallon eller coctailblandning från burk... ? Det är att förstöra en delikat bakelse! ?? Med hallon är det en uppgradering! Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
lsjonsson Publicerat Mars 17, 2018 Share Publicerat Mars 17, 2018 En kopp svart kaffe med tillbehör. 2 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Detta är en populär post. Dansken Publicerat Mars 17, 2018 Detta är en populär post. Share Publicerat Mars 17, 2018 I går kväll: Barbecue ribs och ugnsrotfrukter med bernaisse (försökte "på riktigt" men jag får nog träna lite) Frukost: kaffe och vitt bröd med kallrökt lax. 5 Citat Länk till kommentera Dela på andra webbplatser More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.