Åsa Svensson

Älg/ vildsvin/ hjort päls köpes

1 inlägg i detta ämne

Hej,


 


Jag är på jakt efter älg, vildsvin eller liknande päls till ett skol projekt. Även horn om det finns tillgängligt! Behöver inte nödvänligtvist vara färdig garvat.


 


Vänligen,


 


Åsa


asakonstantia@gmail.com


Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att lämna en kommentar

Skapa ett konto

Registrera dig för ett nytt konto i vårt samhälle. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.


Logga in nu

 • Användare som läser detta    0 medlemmar

  Inga registrerade användare tittar på detta sida.https://www.Reservdelar24.SE

 • Liknande innehåll

  • qvarnhill
   Av qvarnhill
   Mer eller mindre ramlade på en påse jordnötter tänkt till småfåglarna och sist jag fyllde upp foderspridaren med ärtor så blandade jag i jordnötterna. Inga mängder för de är ganska kostsamma jordnötterna, tror fan det förresten, måste vara ett elände att skala... Inblandningen blev runt 5%
   De senaste nätterna har varit helt galna på åteln, grisar av och till under 6-7 timmar, om det är samma grisar som kommer igen och igen vet jag ju inte men det känns riktigt bra att aktiviteten är utspridd över så lång tid.
   OM det nu beror på jordnötterna vet jag ju inte men skillnaden känns för märkbar för att bara vara en slump så tipset från coachen måste bli att blanda lite skalade jordnötter i foderspridaren!
  • LarsN
   Av LarsN
   Tjena!
   Tänkte be om lite hjälp här inne!
   Söker att utöka jaktdagarna till nästa säsong, och gärna lång tid framöver, genom att gå med ett jaktlag till eller eget arrende. Ser helst att det är i Uppsala län, men grannlänen kan ev också funka.
   Har annonserat på de vanligaste sidorna utan napp så tänkte även prova här, kanske någon som känner nån osv..
   Är en jakttokig kille på 28 år som spenderar all ledig tid med jaktrelaterade aktiviteter. Har en valp som håller på att jagas in, endast klass-1 vilt för henne. Riktigt duktig redan och kommer bli kul på första släppen nästa höst. Tokig i vildsvin!
   Så, vill ni utöka ert jaktlag, känner nån jag borde kontakta eller vill arrendera ut er mark, hör av er gärna. Jagar redan en del så bytesjakt i viss form är inte omöjligt, i första hand söker jag dock en fast lösning för min egen del som jag hoppas leder till att man vill jaga mer ihop där jag jagar idag.
   Skitjakt på er!!
  • JaktOscar
   Av JaktOscar
   Hej!
   Jag undrar om det finns någon sort äppelträd som passar viltet bra och växer snabbt!?! Samt om man kan köpa en växt på ca 2m och sedan plantera den?!?
  • JOBEno1
   Av JOBEno1
   Har fått möjlighet för skyddsjakt av vildsvin hos en bonde som även har diverse djur som får, lamor mm mm.
   Han har enorma problem med vildsvinen på alla ställen utom två, där det finns eller har funnits får och i lamornas hägn.
   Lamorna förstår jag, för de djuren är otroligt tuffa och har ingen respekt för andra alls överhuvudtaget. Men att vildsvinen skulle vägra gå in i hagar där det finns får det hade jag ingen aning om, de verkar tom undvika att gå där en tid efter att fåren varit där.
   markägaren förklarade att det även var mkt effektivt att skrämma iväg rådjur från trädgården genom att ha lite nyklippt ull lite här o där.
    
   Detta är inget jag har hört tidigare och tänkte fråga er om ni har någon erfarenhet om detta?