Jump to content

Kärvande magasin cg3000


Pjuxterjack
 Share

Recommended Posts

Mitt magasin har börjat kärva lite. När jag försöker ta isär det så går det inte att få loss brickan undertill. Vill ju inte bruka överdrivet mycke våld, med risk för otäcka märken o skador.

Antagligen är det ju gammal skit som göra att brickan inte lossnar, så jag tänkte att jag kanske kan lägga magasinet i någon form av bad för att lösa upp gammal fett och vad det nu kan vara.

Min fråga är helt enkelt vad för lösande vätska kan vara bra att använda, om det här nu är någon bra idé över huvud taget?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

https://www.Reservdelar24.SE

https://www.AUTOdoc.SE


 • Similar Content

  • Nils l
   By Nils l
   Då börjar projektet gå mot sitt slut. Det tog ca fem utskrifter innan jag blev nöjd. Nu passar magget perfekt i bössan men höjden på patronföraren måste justeras någon mm och så även höjden på magget då det fattas en mm till för den sista på patronen.  Upprinnelsen till det här är att en TC icon precision hunter bara har treskottsmagasin i original och då det ibland händer att rävarna kommer flera i rad så kändes det som att det fattades lite skott om man gud förbjude behöver skjuta ett till på samma räv. Då jag vill slippa gräva efter påfyllning och avge onödiga ljud så föddes idén. Observera att detta fortfarande är en prototyp och annat material med armering av kolfiber skall användas i slutprodukt. Nu har man ju även stuckit ut hakan till magasinslicensförespråkarna. Termoplast och en fjäder... Faarliga grejor!
  • Farfar
   By Farfar
   Jag tänkte gänga min Tikka T3 för en framtida ljuddämpare samt även lämna in min närmast oskjutna CG 3000 för en plastbäddning och lite allmän översyn.
    
   Den enda kontakten jag dock någonsin haft med vapenhandlare är när jag köper ammunition (och det blir oftast XXL i Bromma när det är till kulvapnen).
    
   Är det någon som kan tipsa om vart jag ska vända mig om jag inte vill köra för långt (bor i förort väster om Stockholm) och vill hamna hos någon som kan sin sak (särskilt när det gäller att pilla med CG:n...). Och vad bedömer ni att det kostar UNGEFÄR? 
    
   Tack på förhand!!
    
   /Farfar
  • carme
   By carme
   Går det att få tag i något magasin till tikka m55 308w tror ni?? Eller är det någon som har något liggandes hemma till försäljning??
×
×
 • Create New...