Hoppa till innehåll

Dagens rätt


qvarnhill

Recommended Posts

Hittepågryta .

På rå som ja stycka i går. Smakmässig mix av lökar, Tacokrydda, tomat, grädde, nå starkt å lite till.

Värmande i kylan. /P

dagens.JPG

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

1 hour ago Ken1 sa:

Spenatsoppa kokta ägg prinskorv ??

...och en annan får inte frun att äta varken spenat och bruna bönor.:sad:

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

2 minutes ago, lsjonsson said:

...och en annan får inte frun att äta varken spenat och bruna bönor.

Du får väl se till att hon får en kurs me Kurt ;)

  • Haha 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

58 minutes ago lsjonsson sa:

...och en annan får inte frun att äta varken spenat och bruna bönor.

Bruna bönor är kört här med men då blir det mer till mej ????

  • Like 1
  • Haha 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

1 hour ago Ken1 sa:

Bruna bönor är kört här med men då blir det mer till mej ????

Gott var det iaf!:thumbsup:

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

2 hours ago tecno sa:

Du får väl se till att hon får en kurs me Kurt

Det är nog ingen idé att prova på med det tyvärr!:sad:

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Älgstek på g.

Va lite vilsen hur ja skulle göra denne gång då då. ?

Beslutade att ta det första receptet som google presenterade.

Å de blev: https://www.koket.se/per-morberg/varmratter/vilt/per-morbergs-algstek/

Fixa såsen å skiva upp sen är det klart. /P

dagens.JPG

  • Like 2
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Föråt mig på färsbiffar ett tag men tiden har läkt sår. Idag blev det lättstekta dovbiffar med mos, gräddsås, baconsmul och rörörda lingon.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

På 2021-01-24 at 06:21 karelsk blandning sa:

Nu har det blivit ett gäng färdiga souvas burgare i frysen.

Om nån vill testa göra så är det lite grovt.

7% saltlag kommer jag använda nästa gång.

Salta köttet, rök sen några timmar och låt hänga en dag eller två efter rökningen sen blir det först genom grova hålskivan i kvarnen blandat med bacon och fett sen genom den fina skivan.

Pressa burgare på ungsplåtar in i frysen sen är det bara packa efter dom fryst.

 

Gjorde även iväg en hel del rådjur bitar som legat i frysen och blandade i fläsk utöver det andra, vart uppskattat av dom som fick det. Blev nog närmare 7kg gissar jag.

Om någon undrar i rökningen så är det ca 5-6 timmar kallrökt.

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.
×
×
  • Skapa ny...