Jump to content
https://www.Reservdelar24.SE


https://www.AUTOdoc.SE
www.anglavakter.com


qvarnhill

Dagens rätt

Recommended Posts

tecno

Suppe ;)

415759823_DSC_0079(1).thumb.JPG.ce2d47cfa105acd8d70e5443d0a3096f.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
PAS

Grillat fläsk med löksås. /P

dagens.JPG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
PAS
3 hours ago lasse_c sa:

Porchetta. Linderödsgris från gården. Utan svål. I smokern sex timmar med lite körsbärsved. I all ödmjukhet bland det bästa jag gjort. 

20190719_130103.thumb.jpg.ccb64445fe80db205fc75fdbdfdb2fe4.jpg

20190719_153715.thumb.jpg.afc0dee8e799b8fe5c06591d57982111.jpg

20190719_185739.thumb.jpg.27fcc2924ac70cd53953e6185ebbe121.jpg

20190719_185939.thumb.jpg.d74dfc45da6c9c2d0ed30f3a9b22386e.jpg

Den ser vansinnigt god ut. /P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
TekDr

I väntan på att ”godsets” egna fjäderfän ska bli slaktklara köptes en färdigslaktad ungtupp av svägerskan.

Så idag blev det Coq au vin på ungtupp...

D0C67B19-7AE9-49E8-B653-8DCFC1780E41.jpeg

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
T4bb3

Har du några bra tips till att få pizzan att bli bra? 

När jag kör med pizzasten på webern blir botten bränd eller toppingen dåligt gräddad...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Galne
2 hours ago T4bb3 sa:

Har du några bra tips till att få pizzan att bli bra? 

När jag kör med pizzasten på webern blir botten bränd eller toppingen dåligt gräddad...

Första gången jag gjorde det idag, men fick samma symptom som dig. Behöver nog va lite varmare i grillen och så mindre mängd kol/briketter under stenen och mer ute längs kanten. Det blir mitt nästa test iaf!! :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abex

När jag kör pizza så har jag all kol längst bak och stenen så långt fram det går.

Sen brukar jag kasta på nå småspint med torr ved för att riktigt toppa temperaturen. 

Vet ej om jag haft tur men har funkat varje gång 🤣 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PAS

 Chopskasallad-variant i värmen till grillade bitar av vs-bog samt ciabattabröd. /P

dagens.JPG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
tecno

Tappat orken (läs för varmt) att fixa i köket så det blev en snabbis med friterade klyftpotatis (hetlufts fritös) och några skivor finsk rökt sida och lite chipotle sås till.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TekDr

Grillad vildgris

E785506F-DC81-44B2-BD9F-D22049537E4C.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
PAS

Quickfix idag.

-Vafalls! Inget kött?

-NÄääää…..  Får ta bössan med mig ut nånstans i kväll då. /P

dagens.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
tecno

En god portion Lasagne (Lidl + extra ost)

DSC_0108x.thumb.JPG.0207f07cd483c4f661981f0c6ffba243.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dansken

Lidl's färdiga lasagne är riktigt god 😊 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PAS

Flippa en 160grammare. /P

dagens.JPG

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
shamani

Jag testade något nytt... Så mumsigt! Hade inget till ( visste inte vad som skulle passa..)..

Lite bättre olivolja, lite ljus sirap, några rediga varv på kvarnen med vitlök/chili, salt samt svart- vitpeppar... 220° i ca 20 min. Lite extra olja på när det vat klart. Åh, vad gott!! Lite sötma, lite sälta och lite sting.. 😍

 

USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1564849821157.jpeg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
PAS

Vart i går då men resterna blir repris idag,

dagens1.thumb.JPG.3ec34970e310942168b0bd8536cc09b0.JPG

dagens2.thumb.JPG.83d55f1faef425b46e44ec151cfc14cb.JPG

Blev ett par nävar kantareller med från skogen hem. De fick gå med på grillen tillsammans med potäter å rölök å purjolök, S&P samt skivade över redigt smör å rejäla skvättar grädde.

dagens3.thumb.JPG.a1154ced32dfcfc00fd071e876e182fa.JPG

Till detta blev det rå-file å nå vs-bitar samt nått rött Italienskt i glaset. Kantareller förgyller. /P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
orjant

Ett mattips på enkel och snabb maträtt; ta en riktigt bra färsk korv med vitlök i (salciccia blir riktigt bra), skiva den och stek den i en kastrull. Häll på gazpazo så det täcker och låt puttra i typ 10 min. Ta ur korven, reducera gazpazon så den blir lite trögflytande, häll på den på nykokt färsk spagetti/pasta och lägg på korvskivorna på toppen. Sjukt gott. 🙂

Alla smaker i korven är kvar och den första tuggan blir en mjuk paprika/tomat/cittron smak som giftet sig med vitlöken /kryddorna i korven...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...